Rasfoit de BAZAAR 17.11.2013

0
98
  1. Saptamana aceasta se deschide expozitia dedicata Isabellei Blow, Fashion Galore! In cadrul galeriilor Somerset House vor fi expuse 100 de piese donate de Daphne Guinness pentru aceasta ocazie, citim pe Harper’s BAZAAR.
  2. Hermès experimenteaza cu mici decoratiuni si accesorii prin colectia ‚petit h’ expusa in Londra. Ne-a atras atentia aceasta esarfa cu guler, vazuta  pe Telegraph, care sugereaza nivelul de ingeniozitate al micii colectii.
  3. Yohji Yamamoto sarbatoreste 10 ani de Y-3 pentru Adidas printr-un volum aniversar, aflam de pe site-ul Y-3. Desi volumul publicat in doar 2.000 de exemplare va fi daruit ambasadorilor de brand, o copie digitala poate fi rasfoita aici.
  4. Vivienne Westwood a creat o editie limitata de esarfe din bumbac organic, ce vor fi disponibile in toate magazinele Lush Fresh Handmade. Profitul obtinut din vanzarea esarfelor Knot- Wrap, inspirate de arta japponeza furoshiki, va sprijini Climate Revolution, citim pe Harper’s BAZAAR.
  5. Burberry l-a numit pe Luc Goidadin ca chief designer officer. Fostul vice presedinte al sectiei de design va lua locul lui Christopher Bailey, care se pregateste pentru postul de CEO, in locul Angelei Ahrendts, citim pe Fashionista.
  6. David Walliams, comedianul casatorit cu Lara Stone, va fi gazda editiei de anul acesta a ceremoniei British Fashion Awards, care va avea loc pe 2 decembrie, descoperim pe Harper’s BAZAAR.
  7. Galeria Gagosian din Los Angeles gazduieste expozitia lui Richard Avedon, Women, pana pe 21 decembrie. Expozitia se concentreaza pe subiectele feminine cunoscute si mai putin cunoscute, pe care Avedon le-a surprins cu perspectiva sa unica, citim pe FTD.

 

(foto: sursele citate)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here