Rasfoit de BAZAAR 18.05.2014

0
62
  1. Primul couturier american, Charles James retraieste un moment de glorie prin expozitia si gala Met, acum prelungit si de vestea ca Harvey Weinstein, legendar producator de filme si sotul Georginei Chapman, vrea sa reinvie brandul, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  2. Poppy Delevingne s-a casatorit intr-o frumoasa rochie Chanel Haute Couture, iar domnisoara de onoare a fost nimeni alta decat sora ei Cara, dupa cum vedem pe Elin Kling.
  3. Imaginile tale preferate de pe Instagram pot fi printate pe pantofii Adidas Zx Flux, descoperim pe Fashionista. Mai multe detalii despre cum se intampla aceasta personalizare vom afla in august.
  4.  Palarierul Stephen Jones colaboreaza cu Rei Kawakubo de mai bine de 30 de ani. Ultima lor colaborare este un parfum, intitulat Wisteria Hysteria, simplu, alb, opusul si complementarul primului parfumului lor parfum, ce miza pe negru, vedem pe Style.
  1. Gwyneth Paltrow ne surprinde cu o noua colaborare pentru brandul sau Goop. Robotii colorati din paiete ai lui Markus Lupfer anunta  o colectie capsula amuzanta si confortabila.
  1. Julie de Libran, fosta studio director Louis Vuitton, a fost numita creative director pentru brandul francez Sonia Rykiel, vedem pe Business of Fashion.
  2. In timp ce filmul ei de debut, Palo Alto, se lanseaza in cinematografe, Gia Coppola, se joaca si de partea cealalta a camerei, pentru FarFetch, in tinute de inspiratie masculina, vedem pe Rue du Jour.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here