Rasfoit de BAZAAR 18.08.2013

0
70
  1. Marloes Horst este inocenta si relaxata, pentru linia de lenjerie Stella McCartney. La fel ca in majoritatea colectiilor de pana acum, McCartney ne face sa credem ca putem fi sexy fara efort in piesele ei. Vedeti restul campaniei pe Fashionising.
  2. Prada si muzeul Qatar ne arata ca fiecare dintre noi este curatorul propriei vieti. Daca ai o viziune care transmite un mesaj puternic societatii, poti fi curatorul cautat de ei pana la sfarsitul anului. Vezi imagini de inspiratie adunate de artista Sanna Helena Berger pentru premiul Curate. Preferata noastra: Stella Tennant pentru Harper’s BAZAAR 1997.
  3. Arizona Muse vorbeste despre frumusete, sfaturi de styling, viata de model, fiul ei si noul contract cu Estée Lauder pentru parfumul Modern Muse pe Refinery29.
  4. Cine poate sa reprezinte mai bine spiritul rebel Vivienne Westwood decat ea insasi? Asa ca pentru ultima colectie, ce mixeaza influente din anii’50 cu spiritul punk, Vivienne pozeaza in regina rebela.
  5. Alexander Wang te incurajeaza sa porti cea mai fina lana, cu The Woolmark Company, un berbec Merino si lentila lui Annie Leibovitz.
  6. Alexa Chung marturiseste ca eyeliner-ul este secretul fara de care s-ar simti dezbracata, creand o varianta imbunatatita a lui pentru brandul londonez Eyeko, citim pe WWD.
  7. De pe Harper’s BAZAAR aflam ca Leandra Medine (The Man Repeller) a creat o colectie de tenisi pentru Superga, ca o revizitare a copilariei, de data asta in stilul ei. Pare a fi cea mai comoda si stylish incaltaminte din ultima vreme.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here