Rasfoit de BAZAAR 19.01.2014

0
27
  1. Riccardo Tisci, directorul creativ de la Givenchy, va colabora pentru a doua oara cu Nike pentru o colectie sport cu atitudine, aflam de pe Style. Intitulata Nike+R.T. colaborarea va include cel mai probabil pantofi sport, preferatii lui Riccardo.
  2. H&M isi continua drumul spre un viitor mai verde si lanseaza, in februarie, o linie de denim sustenabila, in care fiecare produs este realizat din fibre reciclate, aflam de pe StyleList .
  3. Jumatatea feminina a duo-ului fotografic Inez & Vinoodh, Inez Van Lamsweerde, creeaza in colaborare cu Deborah Lippmann un lac de unghii inspirat de serialul Mad Men si muzica tehno, vedem pe NYTimes.
  4. Victoria Beckham va deschide primul showroom in celebra Dover Street din Londra, urmat de un al doilea in New York, citim pe Telegraph.
  5. De pe Harper’s BAZAAR aflam o posibilitate, inca neconfirmata, ca Paul Smith sa colaboreze pentru colectiile feminine cu Jonathan Saunders, un nume de care auzim tot mai des.
  6. Giorgio Armani pregateste show-ul sau One Night Only, impreuna cu expozitia Eccentrico, pentru Paris: 21 ianuarie, in Palais de Tokyo, aflam de pe Buro247.
  7. In aceasta seara incepe Haute Couture Fashion Week, ce va include mult asteptatele colectii de la Schiaparelli, Vionnet sau proaspat inclusa in lumea couture-ului,  Zuhair Murad. Pregatiti-va pentru o saptamana de fantezii vestimentare la cel mai inalt nivel.
(foto: Imaxtree si site-urile citate)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here