Rasfoit de BAZAAR 19.08.2012

2
73

Saptamana ce a trecut este plina de momente amuzante si emotionante: de la zambitoarea Dasha Zhukova la Terry Richardson strambandu-se in fata aparatului, muza din desene animate a designerilor londonezi si interviul induiosator al tinerei mame Jourdan Dunn.

1. Urmariti filmuletul din culisele sedintei pentru David Webb, in care Terry Richardson si Eniko Mihalik, imbracata in tinute negre ce evidentieaza bijuteriile colectiei, „se prostesc” in stilul caracteristic Terry. De pe BG.

[youtube l8svc1jH6x0 600]

2. Jourdan Dunn, tanara mama de 21 de ani, vorbeste despre fiul ei, Riley, in varsta de trei ani, care are deja un simt al stilului bine dezvoltat, si cum a fost sprijinita de industria modei atunci cand era insarcinata. Cateva dintre cele mai memorabile intamplari sunt povestite pe Fashionologie.

3. Arta din Moscova a fost reinviata cu ajutorul Dashei Zhukova, ce primeste o coroana onorifica, vintage Dior, in fata obiectului lui Jean Paul Goude. Sedinta foto pentru Harper’s BAZAAR America marcheaza deschiderea unui spatiu urias dedicat artei in centrul Moscovei. Energia si pasiunea ei au mobilizat oameni importanti pentru nasterea unei noi miscari in arta ruseasca.

4. Un comic book inspirat de Sin City si V for Vendetta este noul catalog de prezentare a lui Phillip Lim. Kill the Night este ilustrat de Jan Duursema, artista care a desenat Star Wars, si va fi lansat pe 6 septembrie, aflam de pe BAZAAR UK.

5. Louis Vuitton aduce un omagiu „Formidabilului” Muhammad Ali. Louis Vuitton Journeys ii aduce impreuna pe ring pe MC-ul Mos Def si pe artistul graffiti-caligrafic Niels Shoe Meulman.

[youtube MjTLhW0c5cM 600]

6. Designerii londonezi au o muza comuna pentru aceasta Saptamana a modei. Meadham Kirchhoff, Giles Deacon, Michael van der Ham si Katie Hillier au creat cate o tinuta in onoarea lui Minnie Mouse. Rezultatele vor fi expuse in timpul London Fashion Week si apoi vandute pe eBay pentru Fashion Art Foundation, aflam de pe BAZAAR UK.

7. Lady Gaga ne tine in tensiune de ceva timp cu lansarea noului ei parfum Fame. Cunoscand arta spectacolului cel mai bine, a creat primul parfum negru, iar acum a lansat clipul de prezentare. Este exact ce ne asteptam: sumbru, misterios si plin de imagini provocatoare.

[youtube qwGE-mhfigA 600]

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here