Rasfoit de BAZAAR 20.10.2013

0
34

1. Taylor Tomasi Hill, roscata favorita a street style-ului, paraseste Moda Operandi dupa doi ani de directie creativa, citim pe WWD.

 (foto: Taylor Tomasi Hill)

2. Kerry Washington este noul reprezentant Neutrogena, aflam de pe Refinery 29. Kerry i-a preferat pe cei de la Neutrogena pentru ca imbina stiinta cu grija pentru frumos, valori pe care doreste sa le sprijine.

3. Artistul japonez Shin Tanaka a creat personaje inspirate de Karl Lagerfeld, ce sunt expuse in Paris, dupa cum aflam de pe WWD. Personajele inspirate de momente iconice din cariera designerului sunt la intersectia intre origami si street art.

4. Vedeti primele imagini ale colectiei de sarbatori Katie Holmes pentru Bobbi Brown. Nuante ale Hollywood-ului clasic, vor fi disponibile in magazine selectate Sephora din noiembrie, aflam de pe CoF.

5. Gwyneth Paltrow isi aduna designerii preferati sub umbrela Goop. Dupa Stella McCartney, Michael Kors este noul designer anuntat pentru o colectie capsula aflam de pe site.

6. Opening Ceremony a creat o colectie inspirata de ultimul film al lui Spike Jones, Her, lansat saptamana trecuta.  Hainele sunt imaginate pentru personajul lui Joaquin Phoenix si vor fi disponibile in magazine si online pe de 1 decembrie, citim pe Harper’s BAZAAR.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here