Rasfoit de BAZAAR 21.07.2013

0
60
  1. Helena Bonham Carter o interpreteaza pe Elizabeth Taylor, in timp ce Dominic West este Richard Burton intr-un film biografic ce va fi difuzat luni pe BBC4, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  2. Victor Man, unul dintre cei mai activi artisti contemporani romani, are o expozitie solo in Villa Medici din Roma. Cititi mai multe pe Artmark.
  3. Helena Christensen este si fotograf, si model in proiectul Iron Girls initiat de Matchesfashion si brandul suedez Rika. Portrete intime cu Julianne Moore, Dree Hemingway si Josephine de la Baume fac parte din expozitia din sediul Matches din Londra, aflam de pe Telegraph.
  4. Dior ne dezvaluie imagini din culisele sedintei foto cu Robert Pattinson.
  5. Au aparut imaginile cu Nicole Kidman pentru Jimmy Choo, vedem pe HuffingtonPost.
  6. Cititi un interviu cu designerul libanez Rabih Kayrouz, care incepe sa cunoasca o faima binemeritata, dupa ce a fost finalist al premiului ANDAM, iar recent a fost decorat de Guvernul francez cu titlul Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres, pe Fashionista.
  7. Alexa Chung este primul style icon abordat de retailerul MyTheresa pentru sfaturi lunare de stil. Puteti vedea restul sedintei foto si un video cu ea aici.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here