Rasfoit de BAZAAR 22.07.2012

0
140

Saptamana aceasta este plina de initiative culturale si in beneficiul artelor, de la bursa lui Stella McCartney la revenirea Romei in prim-planul modei. Va puteti relaxa si cu o doza de umor a la Woody Allen sau lasandu-va purtate de fantezia noului catalog Free People.

1. Noul lookbook Free People ne face sa visam alaturi de Karlie Kloss si Aline Weber. Mai multe imagini pe Fashionising.

2. Un interviu amuzant, cum altfel, cu Woody Allen in care ne povesteste despre ultimele sale filme si indragostiri. Totul este tragic si astfel devine amuzant. De pe The Talks.

3. Roma, un oras in care exista in continuare strazi denumite dupa mestesugarii care lucreaza pe ele, planuieste sa devina o destinatie de moda la fel de importanta ca Milano, dar cu mai mult suflet, spune Silvia Venturini Fendi pentru NYTimes.

4. Valerie Steele, prima care a absolvit un doctorat cu specializarea in moda, intre timp directoarea muzeului FIT, ne dezvaluie intriganta tema a urmatoarei expozitii, Queer Style: From the Closet to the Catwalk. Mai multe pe Fashionologie.

5. Stella McCartney va sponsoriza o bursa pentru licentiatii de la Central Saint Martins. In cel mai competitiv mediu de invatare a modei este nevoie de incurajare, iar bursa de 25.000 £, acordata incepand cu octombrie 2012, va ajuta  cu siguranta  un tanar talent. Aflat de pe BAZAAR UK.

6. Un concept nou de aducere a artei origami in moda se anunta de impact, cu noua linie  BAO BAO Issey Miyake. Formele, editate pana la pixel, evolueaza in miscare pentru a permite experimentare continua si functionalitate ce se adapteaza. Mai multe pe Fashionising.

7. Un muzeu al gentilor a fost deschis in Seul. Opera brandului local Simone, cladirea de 10 etaje gazduieste un muzeu ce analizeaza istoria de 500 de ani a accesoriului, ateliere pentru viitorii absolventi din domeniu, un magazin de resurse pentru accesorii si chiar o sectiune unde artizanii pot fi observati lucrand. Citit pe FinancialTimes.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here