Rasfoit de BAZAAR 22.09.2013

0
78

1. Petit Bateau pregateste o noua colaborare interesanta, sub forma unei colectii-capsula sustinuta de Opera Franceza si designerul Christian Lacroix, aflam de pe WWD.
2. Din 15 septembrie, la Muzeul Evreiesc din New York, o expozitie nascuta din dorinta de a uni oameni dezbinati de razboaie,  reconciliaza traditionalul si tehnologia de ultima ora, aflam de pe Fashionista
 
3. Tyra Banks ne arata ce inseamna puterea de transformare a unui model, intruchipand 15 dintre colegele sale, toate supermodele, vedem pe Fashionologie.
4. David Beckham este noua imagine a brandului Belstaff, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Campania va fi fotografiata de Peter Lindbergh si va reflecta personalitatea lui Steve McQueen, fan inrait Belstaff.
5. Pharrell Williams,  a carui voce am auzit-o toata vara in Get Lucky, va avea o a doua colaborare cu brandul italian de lux Moncler, constand intr-o colectie de ochelari, deopotriva futuristi si inspirati de anii ’50, vedem pe Fashionista
 
6. Urmatoarea colaborare a brandului Target va fi cu designerul Peter Pilotto, un maestru al imprimeurilor. Pentru acesta va fi pentru prima data cand va crea o colectie pentru un retailer de masa, citim pe Harper’s BAZAAR.  
 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here