Rasfoit de BAZAAR 23.02.2014

0
105
  1. Povestea de dragoste complicata dintre Spencer Tracy si Katharine Hepburn, a caror chimie pe marele ecran a fascinat timp de 30 de ani, va fi transpusa intr-un film, aflam de pe Huffington Post.
  2. Colectia de primavara New Icons H&M este inspirata pentru a doua editie de modele iconice: Andreea Diaconu, Jourdan Dunn, Nadja Bender si Sui He, vedem un preview pe H&M.
  3. Designerul indian Rahul Mishra este castigatorul surpriza a premiului international Woolmark, un premiu de referinta ce i-a lansat si pe Yves Saint Laurent sau Karl Lagerfeld la inceputul carierei lor, descoperim pe Fashionista.
  4. Ne place mini colectia MAC Colour Carnival, compusa din trei pigmenti pentru ochi si un ruj nude, pentru acel look plin de mister si rafinamentul, admiram pe CoF.
  5. Saptamana aceasta Lous Vuitton va lansa ultima colectie de esarfe realizate impreuna cu artisti graffiti, respectiv imprimeul galactic al lui André Saraiva, citim pe Telegraph.
  6. Costumul Playboy primeste semnatura Marchesa, intr-un redesign ce dezvaluie fantezie si escapism, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  7. Michael Patrick King a marturisit ca povestea Sex and the City inca nu s-a terminat, deci s-ar putea sa ne asteptam la un al treilea film cat de curand, citim pe Enterntainment Weekly.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here