Rasfoit de BAZAAR 23.03.2014

0
97
  1. Raf Simons este cel mai recent designer ce-si primeste propriul documentar. „Dior et Moi” va debuta in cadrul festivaului de film de la Tribeca pe 17 aprilie, aflam de pe Fashionista.
  2. Karl Lagerfeld a ales pentru prestigiosul Bal de la Rose din Monte Carlo, de anul acesta, o tema ruseasca inspirata de era constructivismului si de Kazimir Malevich, aflam de pe Buro247.
  3. O suita de nume celebre se unesc pentru campania de primavara Marks&Spencer, precum cantareata  Rita Ora, actrita Emma Thompson, modelul Alek Wek sau cantareata Annie Lennox, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  4. Authentic Brand Group lanseaza ochelari pe care chiar Marilyn Monroe i-ar purta. Modelele incluse vor fi inspirati de ochelarii preferati ai actritei, in forma cat eye, sau imprimati cu leopard , vedem pe WWD.
  5. Stella McCartney a facut echipa cu Disney pentru o colectie speciala in miniatura inspirata de lansarea Maleficent, ce o are in rolul principal pe Angelina Jolie.
  6. Miranda Kerr tine lant contractele in ultima vreme. De pe Harper’s BAZAAR  aflam ca va fi imaginea parfumului Escada, Joyful
  7. Pharell Williams este curatorul unei expozitii inedite, This is Not a Toy, deschisa in Toronto pana pe 19 mai. Expozitia exploreaza jucariile ca un simbol cultural contemporan, vedem pe Trendland.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here