Rasfoit de BAZAAR

0
79

Saptamana aceasta am aflat multe noutati ilustrate: un comic book ingenios, o carte de colorat si pentru fanii modei si dezvaluirea unor vechi si pretioase papusi de hartie. Cititi stirile rasfoite de BAZAAR si aflati cine ce a desenat:

  1. Jason Wu a preluat conducerea creativa a Hugo Boss. Il vom vedea debutand  prin colectia pre-fall in februarie 2014, aflam de pe Style.
  2. Accesoriul de referinta al celor din primul rand pentru urmatoarea saptamana a modei va fi, cu siguranta, noua geanta Nikon in viziunea lui J.W. Anderson, citim pe Stylism. Toate aparatele foto negre vor avea protectii stylish de acum.
  3. Fundatia Ferragamo organizeaza Comic Jam, in cadrul Pitti Uomo 2013, o competitie in care ilustratori se vor stradui sa creeze un comic book in opt ore.
  4. Karlie Kloss l-a cucerit si pe Jean Paul Gaultier, fiind aleasa ca imagine pentru campania de toamna 2013, aflam de pe Fashionologie.
  5. Louis Vuitton face echipa cu artistul de graffiti britanic Eine pentru o colectie capsula de esarfe. Decorate cu semnatura lui Ben Eine, litere in relief, ele vor avea o dimensiune neobisnuit de mare de 136×136 cm, aflam de pe Telegraph.
  6. Cara Delevingne este personajul principal al unei carti de desenat, realizata de ilustratorul Mel Simone Elliot, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  7. Fundatia Pierre Bergé creeaza o istorie online a lui Yves Saint Laurent. Momentan, ne-au dezvaluit primele papusi de hartie pe care tanarul Yves le crea pentru colectiile imaginate de el, inainte de a le putea realiza. Istoria spune ca astfel l-a cucerit pe maestrul Christian Dior.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here