Rasfoit de BAZAAR 24.06.2012

0
86

A trecut o saptamana plina de evenimente artistice si de fashion. Iata cele mai BAZAAR dintre ele.

1. Delfina Delettrez cu al sau Delphinarium, o expozitie ce face o retrospectiva a celor mai reusite piese de bijuterie create de ea in ultimii cinci ani, ne asteapta in Florenta, dupa cum citim pe Interview.

(foto: Interview)

2. Jil Sander vorbeste despre revenirea sa, ce a invatat si cum abordeaza schimbarile din brandul omonim, pe NYTimes.

3. Reputatia lui Haider Ackermann a crescut, incet, dar sigur, in decursul celor 10 ani petrecuti in lumea capricioasa a modei. The Independent ni-l prezinta pe „cavalerul drapajelor”.

(foto: The Independent)

4. Noul director creativ al YSL, Hedi Slimane, a hotarat sa renunte la prenumele „Yves”. Noul brand, Saint Laurent Paris, va avea o deschidere mai mare catre publicul international, citim pe The Telegraph, insa iconicul logo nu va fi schimbat.

5. Cu ocazia Jocurilor Olimpice, Victoria and Albert Museum gazduieste expozitia Britain creates 2012 (intre 6 si 29 iulie). Expozitia, ce sarbatoreste intalnirea dintre moda si arta, a acordat libertate totala creatorilor, deci se anunta un festin vizual britanic, dupa cum ne incita BAZAAR UK.

„Life” de Jonathan Saunders si Jess Flood-Paddock (foto: Harper’s BAZAAR UK)

6. Stella este noua linie de lenjerie intima a Stellei McCartney, care foloseste materiale reciclate ce respecta mediul si cele mai avansate tehnologii de modelare corporala, aflam de pe BAZAAR Australia.

(foto: Harper’s BAZAAR Australia)

7. Diane Von Furstenberg spune ca strategia ei este de a le da putere femeilor pe care le imbraca. Si desi a abordat piete cultural diferite, piesele ei atrag datorita acestei strategii, aflam de pe Fashionologie.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here