Rasfoit de BAZAAR 24.11.2013

0
30

1. Vestea surprinzatoare a saptamanii este ca Ann Demeulemeester pleaca de la conducerea casei omonime, fondate in 1985, aflam de pe Harper’s BAZAAR.

(foto: Imaxtree)

2. Tavi Gevinson, care nu mai este doar un StyleRookie, revine ca o domnisoara eleganta si sofisticata in noua campanie Cole Haan, vedem pe Refinery 29.
3. Woodkid, regizorul care si-a scris si propria muzica, acum isi face si propriile haine, in colaborare cu brandul francez Still Good, citim pe HighSnobiety.
4. Bottega Veneta arata cat de verde poate fi, prin noul sediu ecologic din Italia. Cladirea restaurata urmeaza a primi certificarea de platina LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), aflam de pe Fashion Times.
5. Paul Smith a oferit un tur al noii sale expozitii Hello, my name is Paul Smith, din cadrul Muzeului Designului din Londra. Expozitia recreeaza spatiul primului sau mic magazin londonez, impreuna cu alte povesti amuzante, vedem pe Telegraph.
6. Colectia Meadham Kirchhoff pentru Topshop este acum lansata, impreuna cu primele imagini de campanie, descoperim pe WWD.
7. Angelina Jolie, Steve Martin, Angela Lansbury si designerul de costume Piero Tosi au primit Oscaruri onorifice in cadrul Balului Guvernatorilor. Angelina Jolie a primit Oscarul pentru activitati umanitare, iar Steve Martin, Angela Lansbury si Piero Tosi au fost onorati pentru intreaga cariera, citim pe Huffington Post.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here