Rasfoit de BAZAAR 23.02.2013

0
75

Cititi alaturi de noi ultimele evenimente din moda, despre evolutia stilistica a lui Justin Timberlake alaturi de Tom Ford, Rosie Huntington-Whiteley este modelul pentru propria linie de lenjerie, si CFDA se lanseaza din nou in lupta contra falsurilor in moda.

1. Justin Timberlake a revenit, dupa o pauza de sase ani, cu un nou album The 20/20 experience si o colaborare cu Tom Ford. Dar noi remarcat, prin articolul de pe NYTimes, evolutia sa stilistica, de la pustiul cu costum de blugi, la un Cary Grant modern, capabil sa arate in largul lui intr-un smoching Tom Ford.

2. Pe Designist puteti sa o cunoasteti mai bine pe Aitch, artist grafic, cu a carei univers plin de pisici lenese, fete fantastice si monstruleti  familiari, sigur v-ati intersectat. Heliana Rotariu are un portofoliu vast, ce include si rochii, tricouri, genti si alte accesorii pe care ni le-am dori, mai ales ca ar fi elementul central al unei tinute.

3. Marion Cotillard este, in continuare, personificarea Dior, de data aceasta fotografiata de Jean-Baptiste Mondino alaturi de geanta strucurata Lady Dior, vedem pe Harper’s BAZAAR.

4. Rosie Huntington-Whiteley isi modeleaza propria linie de lenjerie, Rosie for Autograph colectia de vara pentru Marks & Spencer, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Supermodelul pastreaza rafinamentul si feminitatea luxului, chiar daca nu sunt piselele high end in care ne-am obisnuit sa o vedem. Iar aceasta fantezie de neglije vorbeste in numele colectiei.

5. From Britten a castigat premiul L’OréalMelbourne Fashion Festival National (LMFF) cel mai bun designer, ceea ce inseamna ca vom auzi mai multe de trio-ul la inceput de drum, in urmatoarele colectii.

6. Lupta contra falsurilor este importanta pentru integritatea modei, asa ca eBay si CFDA si-au unit fortele pentru proiectul You Can’t Fake Fashion. 90 de designeri au participat anul acesta, punandu-si amprenta personala pe o inconica geanta tote. 

7. Intai am aflat de colaborarea lui Karl Lagerfeld cu brandul de pantofi Melissa. Acum vedem fotografiile in care Karl surprins-o pe Cara Delevigne pe Styleite.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here