Rasfoit de BAZAAR 26.01.2014

1
79
  1. Roger Vivier a lansat un preview al colectiei sale de toamna-iarna, prezentata in cadrul saptamanii modei Haute Couture, vedem pe CoF.
  2. Jurnalul vizual al Helenei Christensen in Peru – o serie de fotografii surprinse de model in cursul anului trecut – va fi expus in New York, incepand cu sfarsitul lunii, vedem pe WWD.
  3. Chloë Sevigny va face parte, in primavara aceasta, din juriul Festivalului de Moda si Fotografie de la Hyères, pentru cea de-a 29- a editie, aflam de pe Telegraph.
  4. Prada va finanta restaurarea tabloului Ultima Cina de Giorgio Vasari, care a avut de suferit  in timpul inundatiilor din 1966, aflam de pe NYTimes.
  5. Grace de Monaco, filmul ce ilustreaza viata actritei si printesei Grace Kelly, in interpretarea lui Nicole Kidman, va deschide festivalul de la Cannes, descoperim pe ArtsBeat.
  6. Pe Harper’s BAZAAR vedem primele imagini ale colectiei Nike R.T., despre care abia aflam saptamana trecuta.
  7. Baccarat dezvaluie setul aniversar de sah, ce marcheaza 250 de ani de existenta. Manopera a durat 200 de ore si imita iconicele pahare Harcourt, aflam de pe Buro247
Facebook Comments

1 COMENTARIU

  1. Frumoasa colectia Nike, „so round shaped” design-ul. Colectia aniversara Baccarat este cu adevarat desosebit de frumoasa, parca sunt bijuterii pretioase, safire si quartz de stanca. Regina are forme foarte feminine 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here