Rasfoit de BAZAAR 26.08.2013

0
20
  1. Chiar inainte de inceperea lunei modei, NYTimes analizeaza situatia modelelor pe podiumuri. Reflectia despre posibila discriminare din moda a fost provocata de scaderea numarului modelelor de culoare, predominanta celor albe si cresterea numarului modelelor asiatice.
  2. Artistul Ruben Toledo a creat un mural impresionant pentru Hotelul Lexington din New York, ce a avut parte de o renovare fabuloasa in valoare de 46 de milioane de dolari, citim pe WWD.
  3. J. Mendel are un nou CEO, Marc Durie, ce vine cu experienta de la Louis Vuitton si Yves Saint Laurent in dezvoltarea internationala a brandurilor de lux, citim pe Harper’s BAZAAR.
  4. Pe Style vedem o retrospectiva a evolutiei lui Alek Wek, una dintre putinele modele de culoare de succes international, care isi contiua cariera si la 36 de ani, dupa cum am remarcat si in calendarul Pirelli. Mai jos o vedem intr-o  campanie pentru United Colors of Benetton.
  5. In curand vom putea vedea un film ce se inspira din povestea casei Versace, cu Gina Gershon in rolul Donatellei Versace . Povestea o urmareste pe Donatella in efortul ei de a readuce compania pe picioare dupa moartea fratelui sau, Gianni, citim pe Fashionista.
  6. Liu Wen este primul model asiatic din top 10 Forbes. Precedata de Gisele Bundchen, Miranda Kerr, Adriana Lima si Kate Moss, Liu arata ca versatilitatea sa este o calitate productiva, dar si ca piata modei in Asia este intr-o crestere exponentiala.
  7. Cara Delevingne se lanseaza si in filme, cu primul sau rol confirmat, in Kids in Love, dupa cum descoperim pe Huffington Post.
    (foto: site-urile citate)
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here