Rasfoit de BAZAAR 27.05.2013

0
86
De la retro la punk, boho-chic sau sarmul stilului personal, cititi ultimele stiri despre stil rasfoite de BAZAAR:
 1. Prima rochie de mireasa a lui Elizabeth Taylor va fi scoasa la licitatie de Christie’s in Londra pe 26 iunie, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Icon-ul Cannes-ului de anul acesta avea doar 18 ani cand s-a casatorit cu Conrad Hilton Jr. in 1950 si o talie de doar 55 cm, marime ce nu mai e usor de gasit in zilele noastre.
 2. Nicole Kidman va fi starul campaniei de toamna pentru Jimmy Choo, pe care o vom putea vedea incepand cu luna august, aflam de pe Fashion Gone Rogue.
 3. Zandra Rhodes, supranumita Printesa Punk-ului, povesteste cum a fost la balul Met si despre creatiile ei din cadrul expozitiei. Cititi mai multe pe Fashion Trends Daily.
 4. Karl Lagerfeld a fotografiat unele dintre cele mai iconice fantani din Roma pentru initiativa Fendi for Fountains, ce planuieste sa restaureze simbolurile italiene. Fotografiile vor fi expuse in cadrul saptamanii modei din iulie, pe malurile Senei, sub numele de The Glory of Water, citim pe Telegraph.
                        
 5. TOMS si asociatia lui Ben Affleck, Eastern Congo Initiative,  au colaborat pentru o colectie de incaltaminte care sa ajute familiile din regiune, aflam de pe Telegraph. TOMS, specializati in espadrile sustenabile, au colaborat si cu Charlize Theron pentru cauza sa, dupa cum am mentionat aici.
 6. Kirsten Dunst impreuna cu prietenul ei fotograf, Garrett Hedlund, au creat un lookbook plin de sarmul  lor personal pentru proaspat lansatul Wren, ce a debutat pe Style.
   
 7. Aline Weber este imaginea noului lookbook Free People, inspirat de stilul safari. Vedeti restul imaginilor pe Fashion Gone Rogue.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here