Rasfoit de BAZAAR 27.10.2013

0
40
  1. Jil Sander isi paraseste pozitia de director creativ de la brandul omonim, dupa numai doua sezoane. Aceasta plecare brusca, a treia la rand, ridica intrebari despre casa Jil Sander, citim pe WWD. Pana aflam raspunsul putem profita de ultima colectie conceputa de designer pentru primavara 2014.
  2. Ultima colaborare a Rihannei cu linia de cosmetice M.A.C. va ajunge in magazine la inceputul lui decembrie. Dupa succesul si popularitatea colaborarilor anterioare, si aceasta pare ca va fi o colectie de produse sold-out, citim pe Harper’s BAZAAR.
  3. Le Rouge Sensuously Matte Lipsticks de la Givenchy a revenit cu noi culori pentru sezonul festiv. Colectia are si un ambalaj inedit, metalic cu insertii de piele, ce aminteste de mastile din show-ul de primavara, vedem pe Sephora.
  4. Emma Stone va fi urmatoarea stea a lui Woody Allen, in filmul sau anuntat pentru 2014, Magic in the Mooonlight, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  5. Alexander Wang a creat un post special pentru Colleen Collins, noua responsabila de operatii la nivelul companiei, aflam de pe WWD.
  6. Aldo Rise x Preen au lansat noua colectie capsula, a patra de acest gen. Colectia de accesorii a ajuns direct de pe podiumurile londoneze in magazinele Aldo, dupa cum citim pe Telegraph.
  7. Roksanda Ilincic a conceput prima sa colectie capsula inspirata de arta, in colaborare cu fundatia Josef and Anni Albers. Cele opt creatii deriva din opera lui Josef Albers si se anunta la fel de colorate ca pana acum, citim pe FashionTimes.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here