Rasfoit de BAZAAR 28.04.2013

0
106

Sa ne respectam obsesiile pentru stil, pare sa fi fost tema comuna pentru saptamana trecuta. David Bowie, Madonna dar si punk-ul ca miscare, au expozitii starnite de aceste obsesii. Cititi mai multe in stirile rasfoite de BAZAAR.

  1. Obsesia lui David Sims pentru David Bowie s-a transformat intr-o expozitie de fotografii si colaje in cadrul Institutului de Arta Contemporana din Londra, ce poate fi vizitata pana pe 12 mai.
  2. Citizen a lansat ultimul lor model de ceas Stiletto Blade, cel mai subtire ceas de ceramic din lume, ce se reincarca de la soare, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Si stylish si eco!
  3. Charlotte Olympia si Tom Binns au creat o colectie inspirata de expozitia Met de anul acesta, Punk: chaos to couture, ce adauga elemente rebele unor piese clasice. Vazut pe Fashion Gone Rogue.
  4. Graficianul francez Honet a realizat un video pentru Louis Vuitton, in care sarbatoreste spiritul ludic al brandului, numit The Game Parade. Gaston Louis era cunoscut pentru pasiunea sa de jocuri clasice, precum sah, poker, backgammon, zaruri si chiar si mahjong, citim pe Fashionologie.
    [youtube OxczckEvCz0 600]
  5. Saptamana trecuta a avut loc prima expozitie a evolutiei stilistice a Madonnei, ce inca ne fascineaza cu puterea ei cameleonica. Expozitia pop-up din California, a durat doar o singura zi, si a fost conceputa pentru lansarea noii sale liniii vestimentare, Material Girl, creata impreuna cu fiica sa Lola, aflam de pe WSJ.
  6. Aflati ce mai face frumoasa Crystall Renn, modelul care tocmai a aparut in lookbook-ul de aprilie pentru Free People, celebru pentru lansarea multor modele internationale, de pe Modelinia.
  7.  Muzeul de arta din Los Angeles, LACMA, readuce arta in garderoba cu ajutorul catorva artisti locali, ce au creat opera de arta purtabile. Ne place clutch-ul ce se remarca in multime, inspirat de La Manifestation de Felix Edouard Vallotton, realizat de NewbarK.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here