Rasfoit de BAZAAR 28.04.2014

0
116
  1. Cara Delevingne a primit un rol in noua adaptare Peter Pan de Joe Wright, aflam de pe Harper’s BAZAAR.  Cara va juca alaturi de un casting impresionant: Hugh Jackman, Amanda Seyfried si  Rooney Mara. (foto: Burberry)
  2. Machiajul iconic al lui Lorde, a fost recreat intr-o colectie M.A.C, din care putem vedea un preview pe Ftape.
  3. Chloe a creat o colectie capsula exclusiva pentru Net-a-porter, gandita special pentru a imbina estetica site-ului cu stilul relaxat Chloe.
  4. Etro ne invita la o noua experienta digitala, cu un alfabet reorganizat de istoria si cultura brandului, cu M de la Muza moderna sau F de la Floral, descoperim pe Etro.
  5. Pharrell Williams este din nou curator. Dupa successul This is Not a Toy, cantaretul va organiza in Paris o expozitie intitulata Girl, precum ultimul sau album, aflam de pe Buro247.
  6. Sofia Coppola este cea mai noua invitata in juriul festivalului Cannes, alaturi de Willem Dafoe sau Gael Garcia Bernal descoperim pe site-ul oficial.
  7. Surpriza saptamanii vine din partea Adidas, cu o colaborare pe termen lung cu Mary Katrantzou, aflam de pe Telegraph. Se pare ca imprimeurile iconice ne vor motiva sa mergem la sala mai des.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here