Rasfoit de BAZAAR 29.07.2012

0
121

Saptamana aceasta va recomandam sa va delectati cu cateva articole vintage, alaturi de Clara Bow si Christina Hendricks, cu noi colectii de lenjerie si interviuri cu Stella McCartney si Peter Copping (Nina Ricci).

1. Christina Hendricks, frumusetea roscata din Mad Men, ne povesteste cum a descoperit hainele vintage si cand a invatat sa le aleaga pe cele potrivite pentru silueta ei. Urmariti The Look, de la BAZAAR America, si redescoperiti puterea palariilor ca accesoriu pentru o tinuta.

[youtube zOjRIwNT_fo 600]

2. Peter Copping a reusit sa insufle casei Nina Ricci acea energie tanara de care avea nevoie. WSJ il intreaba despre muza sa, industria modei si alte detalii ce suprind universul directorului de creatie.

Nina Ricci, primavara-vara 2012 (foto: Imaxtree)

 3. Luati un pranz cu Stella McCartney si aflati cum designerul oficial al Marii Britanii la Jocurile Olimpice reuseste sa ramana cu picioarele pe pamant. Pranzul cu FT are loc intr-un restaurant modest, dar plin de amintiri din copilarie, iar Stella povesteste despre provocarea de a concepe haine pentru 900 de sportivi.

4. Noua colectie La Perla se situeaza la confluenta dintre est si vest: lenjerie moderna si sexy cu detalii asiatice inserate discret. Filmul campaniei este turnat intr-un decor oriental, Maison Loo din Paris, de catre Mary Rozzi. Samantha Gradoville – modelul de pe coperta numarului mai-iunie 2012 al Harper’s BAZAAR Romania – este misterioasa gheisa contemporana ce se ascunde si se dezvaluie in acelasi timp in spatele unui evantai.

[youtube -EE_lRxPeVg 600]

5. Ce inseamna sa fii o flapper-girl? Hainele Clarei Bow, pentru multi chintesenta anilor ’20, sunt traduse in preturi actuale. Vedeti mai jos cum se imbracau femeile in epoca eliberarii de corset, acele Daisy Buchanan care au schimbat lungimea fustelor si a parului.

(foto: Fashionising)

6. Francesco Russo, directorul de creatie de la Sergio Rossi, ne dezvaluie cum se schimba psihologia femeii atunci cand poata tocuri, pe Fashionista.

7. Marloes Horst este seducatoare in lenjeria Emporio Armani. Puteti vedea restul pozelor pe Fashionising. Speram sa fie o colaborare de lunga durata!

(foto: Fashionising)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here