Rasfoit de BAZAAR 29.07.2013

0
81
  1. In plin fashion week, Lagerfeld a participat si la realizarea costumelor purtate de Cate Blanchett in cel mai recent film in care joaca, Blue Jasmine. In regia lui Woody Allen, Cate interpreteaza o femeie din Upper East Side-ul newyorkez, pentru care garderoba creata de Karl este ideala, aflam de pe Telegraph.


  2. Ralph Lauren, al carui brand a devenit sinonim cu spiritul americana, isi va prezenta colectia si la Paris in aceasta toamna, dupa cum aflam de pe Fashionista. Show-ul din New York este programat pentru 12 septembrie, iar cel din Paris – pentru 8 octombrie.
  3. Kate Middleton a nascut un baietel sanatos, iar designerii s-au grabit sa ofere cadouri de felicitari sub forma de schite. Dior a creat chiar o colectie pentru copilul regal, vedem pe Fashionologie.
  4. Michelle Williams apare in ultima campanie Louis Vuitton, purtand noile modele de genti si afisand un look pe masura, vedem pe Fashion Gone Rogue.
  5. O surpriza placuta aflam de pe Harper’s BAZAAR: numirea actritei Cameron Diaz ca director artistic pentru brandul francez Pour La Victoire, linia de genti. Se pare ca exista o legatura stransa intre actrite si genti bine facute.
  6. Andreea Diaconu este tot mai cautata, o dovada buna fiind portofoliul de toamna pentru  Adolfo Dominguez, descoperit pe Fashion Gone Rogue.
    7. Bottega Veneta ne arata inca o data, prin proiectul The Art of Collaboration, ca fiecare fotograf poate sa-si puna amprenta pe imagini evidentiind si liniile rafinate a lui Tomas Maier. Ralph Gibson are linii precise in cadrele sale, ca si structurile delicate ale colectiei de toamna. Urmariti clipul de pe Harper’s BAZAAR mai jos:
    [youtube BsXKxeYACaE 600]
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here