Rasfoit de BAZAAR 29.09.2013

0
40
  1. Cea mai recenta colectie de beauty NARS este dedicata fotografului francez Guy Bourdin, care a creat imagini iconice pentru Harper’s BAZAAR in anii ’70, citim pe CoF.
  2. Sofia Coppola va regiza noul promo pentru parfumul Daisy al designerului sau preferat, Marc Jacobs. Speram sa fie aceeasi atmosfera intriganta ce ne-a marcat in imaginile de acum mai bine de 10 ani.
    (foto: Fashionista)
  3. Derek Blasberg, criticul vesel de la Harper’s BAZAAR, are curajul sa spuna lucrurile pe care cu totii le gandim, dar evitam sa le spunem, in proaspat lansata colectie de papetarie Paperless.
  4. Inspirata de formele sinuoase ale lui Gustav Klimt, L’Wren Scott a decorat sticla produsului sau preferat de la Caudalie, Eau de Beauté face mist. De pe WWD aflam ca va fi disponibil la nivel international de la 1 noiembrie.
  5. Revlon aduce haute couture-ul Marchesa la varful unghiilor noastre, cu o colectie inedita de stickere 3D. Vedeti mai multe imagini pe CoF.
  6. BoF500 este noul loc online ce reunesti 500 dintre cei care influenteaza domeniul modei, fie din fata reflectoarelor, fie din spatele lor.
  7. Francesco Russo, care a parasit brandul Sergio Rossi in februarie, nu a pierdut timpul si si-a lansat propriul brand de incaltaminte. Un preview vedem pe Style.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here