Rasfoit de BAZAAR 29.12.2013

0
69
  1. Kenzo suprinde cu o colectie stralucitoare de sweatshirt-uri, conceputa de sarbatori, profitand de motivele obsesie ale ultimelor colectii: ochiul, tigrul sau motive decorative, vedem pe CoF.
  2. Thome Browne, designerul excentric ce a cucerit-o si pe Michelle Obama, creeaza o pereche de ochelari in doar 30 de exemplare pentru Colette, retailerul francez de lux.

  3. Ca ultima sa campanie pentru Louis Vuitton, Marc Jacobs s-a lasat inspirat de muzele sale preferate, Gisele Bündchen si Edie Campbell, intr-un cadru de tablou modern fotografiat de Steven Meisel, vedem pe Modelinia.
  4. Lilly Colins intruchipeaza esenta delicata Lancome in prima ei campanie French Ballerine, vedem pe Telegraph.
  5. Anthony Vaccarello va fi designerul invitat sa-si puna amprenta in colectiile Versus, linia sora a Versace. Linia i-a avut ca designeri pentru un sezon si pe Christopher Kane,  J.W.Anderson sau cantareata M.I.A., citim pe Harper’s BAZAAR.
  6. Dupa The Outnet, Miroslava Duma il cucereste si pe Roger Vivier si al sau univers fantastic, pentru  campania de primavara 2014, dupa cum descoperim pe Editorialist.
  7. Marni a creat o colectie speciala pentru Mr Porter, in care si-a pus amprenta pe rucsaci si cardigane masculine, perfecte pentru un element androgin si in garderoba feminina, vedem pe High Snobiety.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here