Rasfoit de BAZAAR 30.03.2014

0
43
  1. Expozitia Regrete de Jasper Johns, unul dintre artistii proeminenti ai secolului nostru, ajunge la MoMA, vedem pe Harper’s BAZAAR.
  2. Harta metroului londonez, celebra in sine pentru designul inovator, a fost reconceputa cu adrese fashion, vedem pe Buro 247.
  3. Gisele Bündchen prefera machiajul natural, asa ca alegerea ei ca imagine pentru Chanel Les Beiges, este solutia ideala, vedem pe Buro247.
  4. Tot in regimul frumusetii naturale, actrita Zoe Saldana, care vorbeste deschis despre puterea de a-ti aprecia frumusetea innascuta, a semnat un contract ca imagine a L’Oreal, vedem pe Fashionista.
  5. Google Glass devine si mai fashionable, prin asocierea cu Luxottica, ceea ce va inseamna probabil optiunea de rame Ray Ban, vedem pe Google Glass.
  6. Pharrell Williams si Adidas au anuntat o colaborare pe termen lung, iar obsesia cantaretului pentru jachete cu cele trei dungi, il vor ajuta in acest demers, vedem pe The Guardian.
     (foto: Guardian; fotograf: David Perez Shadi)
  7. Kit Harington, mai bine cunoscut pentru fanii Game of Thrones ca Jon Snow, este noua fata  Jimmy Choo Men, vedem pe Style.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here