Rasfoit de BAZAAR 30.06.2013

0
52
  1. A inceput sezonul campaniilor de toamna, iar prima care ne onoreaza este, bineinteles, Cara Delevingne, de data aceasta intruchipand un personaj Mullberry, intre lux si natura, surprins de Tim Walker.
  2. Mara Hoffmann a creat huse de iPhone 5, impreuna cu Incase, la fel de colorate si electrice ca restul creatiilor sale. De pe HighSnobiety.
  3. O alta descoperire din noile campanii de toamna este Kate Moss imbracata doar in genti Versace. De pe Fashion Gone Rogue.
  4. Garance Dore marturiseste celor de la The Talks ca isi doreste sa pastreze distanta pe blogul sau, cel putin cand vine vorba despre relatia sa cu Scott Schuman. Din fericire, avem acces la evenimentele si prietenii ei speciali din lumea modei.
  5. Chiar la timp pentru Wimbledon, Stella McCartney si-a dezvaluit prima colectie de tenis, Adidas by Stella McCartney Barricade, in care clasicele rochii polo sunt modernizate si disponibile in culori apetisante.  De pe Fashionologie.
  6. Jacquelyn Jablonski isi continua misiunea de strangere de fonduri pentru Autism Speaks, printr-un eveniment de binefacere la care au participat toti prietenii ei designeri. Descoperit pe Modelinia.
  7. De pe Harper’s BAZAAR observam ca ultima campanie Prada este un mix ingenios de fete noi si supermodele consacrate suprinse in ipostaze languroase de Steven Meisel. Le remarcam pe Amanda Murphy si Kristine Froseth, Christy Turlington si Freja Beha Erichsen.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here