Rasfoit de BAZAAR: Androgin sau ultra-feminin

0
252


1. Au aparut imaginile campaniei de toamna Saint Laurent pentru barbati. Surpriza insa e ca modelul e Saskia de Brauw, ce se joaca cu androginitatea, ca o varianta moderna de Beatles. Vedeti restul imaginilor pe Harper’s BAZAAR.

(foto: Harper’s BAZAAR)

2. Humberto Leon si Carol Lim de la Opening Ceremony adora colaborarile, iar ultima lor colaborare intrece orice asteptari, cei doi au abordat-o chiar pe Yoko Ono. Colectia „Oh, Yoko!” aduce la viata schitele pe care Yoko i le-a facut cadou John Lennon in 1969, in ziua nuntii lor, dupa cum aflam de pe Style. Schitele imagineaza o colectie indrazneata pentru barbati, cu asimetrii in diverse culori, decupaje si impresii de maini in locurile esentiale. Vedeti restul imaginilor pe Opening Ceremony.

(foto:Opening Ceremony)

3.  Miranda Kerr este noua fata Mango. Dupa doua sezoane in care Kate Moss i-a reprezentat, retailerul spaniol a decis ca modelul Victoria’s Secret este schimbarea de care au nevoie, incepand cu primavara 2013. Campania este fotografiata de talentatii Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin si va fi dezvaluita in cateva luni. Citit pe Harper’s BAZAAR.

(foto: Harper’s BAZAAR)

4.  Continuand in tema androginitatii, pe Guardian este un articol ce exploreaza acest fenomen. De la Stella Tennant si Agyness Deyn, la Andrej Pejic si Lea T, pana la proaspat semnata Casey Legler, cu un contract pentru piata masculina, se pare ca moda trece barierele fizice ale sexualitatii si incurajeaza exprimarea diferentelor in noi feluri.

(foto: Casey Legler, Guardian)

5. Iar, de latura ultra-feminitatii, Dita von Teese se muta de la burlesque spre brandul ei personal. Cititi un articol despre acest proces plin de mici rafinari pe NYTimes.

(foto: NYTimes)

6. Manolo Blahnik e omul care a transformat pantofii in obiecte magice pe care ni le dorim cu toate. De pe Guardian aflam ca tocmai a primit premiul Outstanding Achievement, in cadrul British Fashion Awards.

(foto: Guardian)

7. Orice femeie isi doreste probabil buze expresive precum Monica Belucci. Tocmai pentru asta, Dolce& Gabbana au lansata seria limitata de rujuri Monica. Aflat pe SNC.

(foto: SNC)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here