Rasfoit de BAZAAR: Ce se schimba inainte de Anul Nou

0
91

Cititi cele mai importante sau interesante stiri din moda, inainte de trecerea in Noul An, precum: noutati despre Fashion Weekurile din ianuarie si februarie, noua carte de bucate Model Kitchen sau redescoperirea bijuteriilor Suzanne Belperron.

1. Givenchy a anuntat ca nu va mai participa la Haute Couture Fashion Week, in schimb se va concentra pe comenzi personalizate pentru celebritati si clienti high profile.

(foto: toamna iarna 2012, Fashionising)

2. Intre timp, Tom Ford si-a listat public data urmatoarei sale prezentari, in cadrul London Fashion Week din februarie. Renumit pentru secretomania sa, in mijlocul erei  in care noutatile se afla instant, aceasta miscare este o surpriza pentru strategia sa obisnuita, insa nu presupune si o deschiderea mai mare fata de presa. Ramane sa vedem ce se va intampla in februarie.

(foto: toamna iarna 2012, Style)

3. Suzy Menkes va primi premiul Fiorino d’Oro, acordat de Municipalitatea Florenta, pentru contributii aduse orasului. Primarul Florentei, Matteo Renzi, ii va acorda cea mai mare onoare a orasului, in cadrul saptamanei Pitti Uomo, pentru contributia la cresterea culturala internationala si sprijinul artelor.

(foto: MSN)

4.  Lady Gaga si Terry Richardson fac echipa din nou, pentru un documentar ce va urmari crearea urmatorului album al artistei, ARTPOP. Lady Gaga a anuntat oficial pe Twitter-ul ei, iar Terry si-a actualizat  jurnalul foto onlinecu poza de mai jos. Dupa succesul cartii de fotografii, pentru care Terry a urmarit-o peste tot pentru zece luni, ne asteptam ca filmul sa aiba acelasi impact.

(foto: Terry’s diary)

 

5. Betsey Johnson a avut unul dintre cei mai grei ani, cu anuntul de faliment de la inceputul anului, insa designerul este intr-un proces continuu de a se reinventa. Cititi pe NYTimes, ce s-a intamplat si cum isi revine designerul, cu un reality show si o linie mai accesibila. .

(foto: NYTimes)

6. Ce maninca modelele, e o intrebare naturala la vederea siluetelor filiforme, ce frecventeaza cele mai celebre podiumuri de moda. Iar cartea modelului Cesar Casier, Model Kitchen, include si retete din partea lui Karlie Kloss, Lily Donaldson, Milla Jovovich si Lindsey Wixson, dupa cum aflam de pe Harper’s BAZAAR.

(foto: Harper’s BAZAAR)

7. Suzanne Belperron a fost un designer de bijuterii din Paris, moderna inaintea epocii sale. Cititi pe NYTimes un articol biografic, ce urmareste cariera acestei prolifice creatoare, ce nu si-a semnat creatiile, pentru ca stilul sau era o semnatura in sine. Colectia de bijuterii a Ducesei de Windsor a readus numele ei pe buzele colectionarilor de bijuterii, iar acum a aparut prima sa monografie.

(foto: NYTimes)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here