Rasfoit de BAZAAR: Cele mai noi colaborari

0
70

Colaborarile sunt inca la mare cautare: Matthew Williamson creeaza o colectie de esarfe pentru Lilogi, Kate Bosworth ne inspira vara cu tinute de festival pentru Topshop, iar Rihanna are deja a doua colectie pentru River Island. Cititi ce s-a mai intamplat in lumea modei in ultima saptamana.

 1. Julia Restoin–Roitfeld va crea o linie pentru viitoare mame, cu haine care sa se schimbe o data cu corpul tau, de care sa te indragostesti, aflam de pe NYPost.
 2. Matthew Williamson sarbatoreste 15 ani de succes cu o editie limitata de esarfe pentru Lilogi, si cu un film exclusiv pentru trei dintre ele, aflam de pe Harper’s BAZAAR.
  [vimeo 64889043 600]
 3. Kate Bosworth a creat o colectie pentru Topshop, in stilul relaxat, perfect pentru o zi de festival, pentru care o indragim. Aflam de pe Refinery 29.
 4. Tot de pe BAZAAR citim despre a doua colectie a Rihannei pentru River Island. Jourdan Dunn, Ataui Deng, Bambi Northwood-Blyth sunt printre modelele care ilustreaza campania in stilul street-glam al cantaretei.
 5. Chloe Sevigny este imaginea Absolut Eltyx. Campania, intitulata Integrity, a fost fotografiata in spiritul unui alcool de lux de Johan Lindeberg, aflam de pe Fashionista.
 6. Peter Som ne ofera o vara plina de culori, in colaje grafice si florale, cu noua colectie pentru Anthropologie. Citit pe FashionTrendsDaily.
   
 7. Natasha Poly este misterioasa in rolul de imagine pentru parfumul Ange ou demon de la Givenchy, vedem pe FashiongoneRogue.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here