Rasfoit de BAZAAR: Cu un strop de umor

0
100

Moda s-a mandrit deseori cu declaratiile sale, spuse cu un graunte de sare la adresa timpurilor, iar saptamana aceasta ultima colectie Cartier Juste Un Clou, pantofii creati de exuberanta Iris Apfel si colectia de bijuterii Viviene Westwood, sunt nascute din aceasta atitudine nonsalanta.

1. Juste Un Clou (ce se traduce prin ‘Doar un cui’) este ultima colectie Cartier de inele si bratari. Aceste piese iconice au fost create in anii ’70, atunci când designul ironic a ajuns sa simbolizeze „spiritul rebel si energia pura a New York-ului” din acel moment. Iar relansarea lor dovedeste ca au trecut testul timpului si au devenit piese clasice, cu simtul umorului. Aflat pe Trendland.

(foto: Trendland)

2. Designerul belgian Dries Van Noten, s-a facut remarcat tocmai prin unicitatea designului sau, fara publicitate excesiva,  fara sa se mute din Antwerp si cu numai patru colectii pe an. Cand nu lucreaza, se concentreaza pe lucrurile simple, ca gradina sau cainele sau. Este acel designer ce se implica in tot procesul, inclusiv alegerea paietelor sau atei potrivite. De aceea, el compara designerul cu un bun brutar, gustul trebuie sa fie pe masura aspectului. Cititi interviul pe The Globe and Mail.

(foto:Dries Van Noten, toamna-iarna 2012, Imaxtree)

3. Lara Stone este seducatoare pentru Euphoria, parfumul Calvin Klein. Sub regia lui Fabien Baron, Lara e misterioasa si provocatoare, rasarind din explozii de flori si flacari.

[youtube kpWO7iO0kVQ 600]

4. Swarovski a lansat MULTIFACE(T)SStyle Yourself With Jewelry, un volum ca detalieaza arta de a-ti accesoriza tinutele cu bijuterii. Cu o coperta ingenioasa, in care ti se oglindeste fata ca si cand ai incerca bijuteriile ilustrate, cartea contine sfaturi pentru orice serata sau little black dress. Exista o sectiune speciala pentru toate tipurile de corp, ce sa alegi daca ai gatul lung sau bustul amplu, toate insotite de sugestii de bijuterii colorate. Sectiunea de sfaturi de la experti include pe Anna Dello Russo, stilista June Ambrose, Eric Dama si Glenda Bailey de la BAZAAR. Citit pe Harper’s BAZAAR.

(foto: Harper’s BAZAAR)

5. Iris Apfel si-a sarbatorit aniversarea de 91 de ani cu lansarea unei linii de pantofi realizate in colaborare cu HSN. Dupa succesul de anul trecut, al liniei de machiaj realizat impreuna cu MAC, Iris isi traieste din plin gloria de „starleta geriatrica” autoproclamata. Colectia de cinci modele ii reprezinta stilul: confortabil, colorat si vesel. Aflat de pe Grazia.

(foto: Grazia)

6.  De la cine sa afli mai multe despre cum a fost luna modei sezonul acesta decat de la modelele care au fost in mijlocul actiunii? Cititi cele mai puternice impresii ale unor noi fete pe Models.

(foto: Agnes Nabuurs, models)

7. Georgia May Jagger este noua imagine a liniei de bijuterii Viviene Westwood. Campania este fotografiata de Juergen Teller, iar Georgia este ca o printesa punk cu diademe jucause si tricouri rupte. Citit pe Harper’s BAZAAR.

(foto: Harper’s BAZAAR)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here