Rasfoit de BAZAAR: De prin lume adunate

0
98

Cititi cele mai important stiri a saptamanii care a trecut, in selectia rasfoita de BAZAAR: Tom Ford isi arata colectia printr-un video, Salvatore Ferragamo canalizeaza frumusetile rusesti, Hakaan a anulat show-ul din Paris din cauza unei incurcaturi nefericite si vedeti prima imagine cu Nicole Kidman ca Grace Kelly.

1. Alexa Chung va publica o carte anul viitor, in septembrie 2013. Se pare ca schitele, ce se zvoneau ca vor fi unite intr-o colectie, vor fi publicate in aceasta carte. In plus, cartea va include style icon-urile preferate, o radiografie a garderobei ei, sfaturi si trucuri de moda, desene si fotografii personale. Cartea se anunta ca o conversatie cu cea mai buna prietena, spumoasa si relaxanta. Citit pe Harper’s BAZAAR Australia.

(foto: Instagram)

2. Urmariti interviul lui Susie Lau cu Clare Waight Keller, din seria de interviuri BubbleHeads, filmat imediat dupa prezentarea primavara-vara 2013. Aflam ca inspiratia colectiei a fost fondatoarea Chloé, Gaby Aghion ce si-a ghidat viata dupa motoul „Eu nu m-am explicat niciodata, doar am trait viata pe care am iubit-o.”  Pe Dazed.

(foto: ImaxTree)

3. Tom Ford, ce a hotarat sa fie foarte secretos cu colectiile sale,  organizand prezentari foarte restranse si aratand doar cateva imagini presei, a hotarat sa arate mai mult, de data aceasta, cu un video de prezentare a colectiei primavara-vara 2013. Filmul este un montaj stop motion acompaniat de un ritm demential de tobe ce ne tine in suspans constant.

[youtube LEVszxMQhR0 600]

4. O stire nu foarte vesela, dovada ca exista si cosmaruri ale saptamanii modei, Hakaan a anulat show-ul primavara-vara 2013. Declaratia oficiala, citita pe Fashionista, sustine ca intreaga colectie a fost ratacita de curieri. Totusi, echipa Hakaan a anuntat ca va incerca sa recreeze colectia pentru a o arata presei intr-o prezentare separata de saptamana modei.

(foto: ImaxTree)

5. Puteti vedea intreaga colectie capsula Petit Bateau x Carven pe Fashionista, ce va fi disponibila de pe 4 decembrie in magazine Petit Bateau.

(foto: Fashionista)

6. Noul film Salvatore Ferragamo este gandit pentru prezentarea colectiei de toamna 2012, inspirata de cultura ruseasca. Unele dintre cele mai populare frumuseti rusoaice, vedete ale street style-ului, sunt urmarite cum se pregatesc pentru o seara eleganta in New York.

Miroslava Duma, Elena Perminova si Anya Ziourova merg la primul concert in Statele Unite al trupei rusesti Tesla Boy, ce sustin si muzica de ambianta a filmului. La concert se intalnesc cu Ana Dello Russo si Hilary Rhoda, toate in haine Salvatore Ferragamo. Monden si modern, e filmul perfect pentru colectia in ton cu timpurile noastre.

[youtube RB4uRr0D3jU 600]

7. Nicole Kidman o va interpreta pe Grace Kelly, intr-un film ce-i va ilustra un fragment din viata frumusetii clasice si atemporale a vechiului Hollywood. Premiera va fi in 2014 abia, dar putem vedea prima imagine de prezentare, in care Nicole seamana izbitor cu printesa de Monaco. Vazut pe Harper’s BAZAAR Australia.

(foto: Harper’s BAZAAR Australia)

 

 

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here