Rasfoit de BAZAAR: Designerii si premiile lor

0
147

Saptamana aceasta ne elogiem designerii acordandu-le premii, facand filme despre ei sau urmarindu-le schimbarile din cariera:

1. Christopher Kane, a carui nume a fost cel mai des mentionat ca urmatorul posibil creative director pentru Balenciaga, a parasit linia Versus, sora mai mica de la Versace, dupa cum aflam de pe Telegraph. Se pare ca a fost o decizie comuna, intre Donatella si Christopher, pentru ca linia Versus va aborda o noua directie, iar Kane vrea sa se concentreze pe propria linie. Desi declaratia oficiala a lui Christopher neaga zvonurile legate de Balenciaga, această plecare anuntata la cateva zile dupa speculatiile legate de numirea sa la Balenciaga, alimenteaza zvonurile din industrie.

(foto: Versus, Christopher Kane si Donatella Versace, SS2013, Imaxtree)

2.  Erdem a lansat o colectie capsula de accesorii, in exclusivitate pentru MyTheresa. Mini-colectia are patru piese, o bratara, o pereche de cercei si un inel, multicolore dar elegante, in ton cu ultima colectie Erdem, dar si o pereche de pumps cu dantela realizati impreuna cu Nicholas Kirkwood. Vedeti toate piesele pe MyTheresa.

(foto: mytheresa)

3. Valentino a fost incununat cu ce mai mare onoare franceza, Commandeur de l’ordre des Arts et des Lettres. Francezii l-au onorat pe Valentino, inainte de acest titlu, si cu Legion d’Honneur si Medalle de la ville de Paris, iar aceasta innobilare este recunoasterea nationala meritelor creatorului. Premiul i-a fost inmanat de Aurelie Filippetti, ministrul francez al Culturii si Comunicarii, dupa cum citim de pe FashionWeekDaily.

(foto: WWD)

4. In cadrul evenimentului de lansarea a cartii sale, Kate Moss a marturisit ca va exista si un documentar despre viata ei, iar echipa de filmare care o insotea la eveniment dovedeste ca proiectul este deja in curs, dupa cum aflam de pe Fashionologie.

(foto: Fashinologie)

5.  Elie Tahari a primit un premiu din partea Fundatiei Mondiale a Orfanilor (WWO), pentru care s-a simtit foarte onorat. Dupa divortul parintilor sai, Elie a crescut in orfelinate si a trebuit sa depaseasca multe greutati pentru a-si construi propriul nume. In cadrul balului anual al WWO, aceste momente din viata sa au fost onorate pentru inspiratia pe care o pot oferi altora in aceeasi situatie, dupa cum aflam de pe WWD.

(foto: Elie Tahari, SS2013, Imaxtree)

6. Issey Miyake este un artist care nu-si considera opera completa decat atunci cand a fost purtata indelung. Pe WSJ citim un articol despre viziunea sa progresiva, care porneste din respectul pentru traditie, insa continua cu exprimentarea constanta a noilor tehnologii.

(foto: WSJ)

7. Gaspard Ullliel il va juca pe Yves Saint Laurent tanar, intr-un nou film biografic regizat de Bernard Bonello, a carui data de lansare este inca necunoscuta. Filmul se va concentra pe perioada anilor ’60 si ’70, anii de glorie ai celei mai cunoscute si inovatoare case de moda. Gaspard este cunoscut pentru rolurile din Hannibal Rising si Un long dimanche de fiançailles, dar a participat la intreg procesul auditiilor, impreuna cu restul actorilor, dupa cum aflam de pe Telegraph.

(foto: FanPop)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here