Rasfoit de BAZAAR: Glam si muzica

0
127

Cititi ultimele stiri din moda, de data aceasta in stransa legatura cu muzica: Beyoncé, Daft Punk si Gucci duc glam-ul din muzica la noi limite.

1. Beyoncé va avea costume Dsquared2 si pantofi Stuart Weitzman in turneul Mrs Carter. Designerii i-au creat o garderoba, inspirata de ultima lor colectie, ce glorifica super-modelele anilor ’90, acele ‚glamazoane’ cu care Beyoncé rezoneaza atat de mult. Aflat de pe Telegraph.

2. In cadrul muzeului Kunsthal din Rotterdam, va avea loc prima expozitie dedicata lui Jean Paul Gaultier. Retrospectiva va cuprinde 140 de creatii din anii ’70, pana astazi si se poate vizita pana pe 12 mai.

 

3. Intermix sarbatoreste 20 de ani de succes in retailul de lux cu o colectie capsula conceputa de 20 de designeri, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Adoram pumpsi rosii Sergio Rossi, dar si jacheta alba de piele Helmut Lang.

 

4. Gucci Timepieces and Jewellery a lansat un fond de sprijin pentru tinerii artisti muzicali din Marea Britanie. Organizatia The World Heart Beat Music Academy, ce ofera educatie muzicala tinerilor ce n-ar fi avut acces la ea altfel, este principarul beneficiar al fondului Gucci.

5. Michael Kors isi extinde brandul cu o linie de produse cosmetice, aflam de pe Fashionista. Cele mai importante femei din viata sa, bunica sa, fana infocata a lui Elizabeth Taylor si a culorilor puternice, si mama sa adepta machiajului natural, au fost sursa de inspiratie a acestei prime colectii.

6. Andrej Pejic, androginul preferat al modei, isi va lansa propria linie de pantofi si ne-a avertizat ca nu vor fi comozi. Linia se va chema Codeine Heels pentru ca, aparent ai nevoie de codeina, ca sa poti merge pe acele tocuri, aflam de pe WWD. Suntem, cel putin, intrigati.

7. Duo-ul francez ce formeaza Daft Punk au aparut  in ultima aditie a campaniei Saint Laurent, fotografiati de Hedi Slimane. Smochingurile de paiete, create la comanda, sunt varianta  lux a costumelor lor de roboti ai electronicii. Aflat de pe Fashionologie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here