Rasfoit de BAZAAR: Mandria trecutului

0
72

Saptamana aceasta a iesit la iveala o reinterpretare jucausa a colectiei Flora lui Ghesquiere, Ruby Jean Wilson o reincarneaza pe Eddie Sedwick, pentru Marc Jacobs, si a fost descoperita o inregistrare cu Marilyn, in care detaliaza celebra afirmatie despre Chanel no 5.

1. Printre ultimele creatii ale lui Nicolas Ghesquiere pentru Balenciaga sunt si acesti adorabili ursi de plus. Ghesquiere a fost unul dintre designerii care a creat cinci modele de Pudsey Bears, folosind imprimeurile din memorabila colectie Flora din 2008, pentru o licitatie ce a avut loc la Christie. Toate fondurile stranse vor fi ajuta Children in Need.

(foto: Fashionista)

2. Rei Kawakubo, de la Comme des Garcons, stie ca moda de lux trebuie sa fie misterioasa, iar viitorul este reprezentarea vizuala pentru placerea pura a imaginii. Pentru a ilustra viziunea sa a creat o aplicatie de iPad, Movin Six,  ce fuzioneaza tehnologia de azi cu seria de imagini din 1988-1991, ce au fost realizate pentru revista Six. Puteti descarca aplicatia de aici, dupa cum aflam de pe Trendland.

[youtube kzwX9OxxJac 600]

3. Noua colectie de bijuterii Bottega Veneta este surprinsa de Patrick Demarchelier prin potrete ale unor oameni din moda ca Garance Dore, Amanda Brooks, Anh Duong sau Ben Shaul. Tomas Maier a ales totul cu grija, inclusiv artizanii din Germania si Italia, ce au realizat manual bijuteriile, iar rezultatele sunt impresionante, ata in detaliu, cat si in ansamblu.

(foto: Amanda Brooks, The Cut)

4. Campania Marc Jacobs fotografiata de Juergen Teller este prima campanie internationala pentru australiana Ruby Jean Wilson. Parul ei blond si tunsoarea, l-au inspirat pe Marc Jacobs sa o aleaga pentru deschiderea show-ului sau mod, ca o reincarnare a iconicei Eddie Sedwick. Iar acum putem vedea prima imagine din campanie, de pe Harper’s BAZAAR Australia.

5. Pentru fanii Marilyn Monroe, Chanel a scos la iveala un pasaj in care se explica celebra afirmatie despre parfumul ei preferat, Chanel no 5. Intr-un interviu cu jurnalistul Georges Belmont, Marilyn povesteste cum intrebarile jurnalistilor au dus-o in aceasta directie, in care voia sa zica adevarul, dar sa pastreze si decenta. Aflat de pe  Fashionologie.

[youtube Wo8UtWiYiZI 600]

6. Penelope Cruz a devenit imaginea brandului spaniol Loewe pentru urmatorii trei ani, conform The Telegraph. Prima campanie in care va aparea, pentru colectia de prmavara-vara 2013 va fi fotografiata de Mert & Marcus.

(foto: Telegraph)

7. S-a lansat cartea cu si despre Kate Moss, iar la petrecerea de lansare, Kate a fost stralucitoare, ca de obicei. Vedeti restul imaginilor pe Harper’s BAZAAR Australia.

(foto: Harper’s BAZAAR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here