Rasfoit de BAZAAR: Marilyn in culise

0
90

Saptamana aceasta am descoperit noi poze cu Marilyn, am admirat senzualitatea discreta a Helenei Christensen, dar i-am si felicitat pe Mark Badgley si James Mischka

1. The Movie Star News Collection, una dintre cele mai mari arhive de fotografii din Hollywood, a dezvaluit fotografii inedite cu Marilyn Monroe, Judy Garland si Vivien Leigh, ce vor fi licitate in New York in cursul acestei saptamani. Vedeti restul imaginilor pe The Cut.

 

2. Dupa 28 de ani de parteneriat, in afaceri, dar si personal, Mark Badgley si James Mischka s-au decis sa faca situatia oficiala si s-au casatorit, aflam de pe Harper’s BAZAAR. Le uram casa de piatra si multe creatii la fel de frumoase ca pana acum.

3. Helena Christensen stie sa arate senzual doar in lenjerie si ne impartaseste din trucurile sale pe Telegraph, o data cu lansarea colectiei sale pentru Triumph.

 

4. Premiile DVF, organizate anual de Diane von Furstenberg, si-au anuntat nominalizatii, ce o includ pe Natalia Vadianova, Robin Roberts si altii.

5. Business of Fashion analizeaza fenomenul colectiillor lansate de staruri ale street style-ului. Atat Natalia Alaverdian, fashion director de la Harper’s BAZAAR Rusia, cat si Ulyana Sergeenko, au profitat de expunerea lor pentru a-si promova colectiile, cu un succes considerabil.

6. In aceasta luna, Giorgio Armani doneaza $5 din vanzarea fiecarei sticle de parfum Acqua di Giò si Acqua Di Gioia, pentru a ajuta initiativa pentru apa curata a UNICEF-ului, Acqua for Life.

7.  Noua campanie Louis Vuitton, fotografiata de Steven Klein, pune accent pe geanta Alma, in trei culori delicioase. Noi admiram si eleganta clasica a lui Karlie Kloss, Daria Strokous si Iris Strubegger. Aflat de pe Citizen of Fashion.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here