Rasfoit de BAZAAR: Noi inceputuri

0
133

Fie ca e vorba despre designeri care revin in peisajul modei, precum Nicolas Ghesquière sau Patrick Robinson, despre Eva Herzigova, din nou la mare cautare, sau despre branduri in afirmare, precum Goossens sau Bande des Quatres, moda este plina de noi inceputuri. Cititi stirile rasfoite saptamana aceasta.

1. Bande des Quatres este un brand de bijuterie relativ recent, lansat in 2011, care se face remarcat prin temele neobisnuite pe care le abordeaza, de data aceasta inspirandu-se din fotografia abstracta. Descoperit pe Fashionista.

(foto: Fashionista)

2. Exista lucruri care nu se dau jos niciodata, iar Eva Herzigova ne arata ca pentru ea pantofii Brian Atwood fac parte din acele lucruri. Pe Fashionising.

(foto: Fashionising)

3.  Zvonurile spun ca Nicolas Ghesquière planuieste sa-si lanseze propriul brand, aflam de pe Telegraph. Urmatorul pas este sa caute investitori care sa-i acorde libertate. Li & Fung, LVMH si Diesel concureaza, se pare, pentru castigarea lui. Asteptam si informatia confirmata, pana sa ne bucuram de intoarcerea lui.

4.  Rihanna, vedeta BAZAAR in septembrie, si-a inceputul turneul Diamonds in noile costume dramatice si dark concepute de Riccardo Tisci (Givenchy). Pe Harper’s BAZAAR desoperim schitele initiale.

5. Goossens este casa de bijuterii la care apeleaza Chanel pentru accesorii pretioase. Pentru a-si stabili semnatura mai clar, in ultima colectie a reinterpretat propriile piesele clasice, aflam de pe Style.

6. Patrick Robinson, care a disparut de pe harta modei acum doi ani, odata cu plecarea de la Gap, revine cu o surpriza. Paskho – noul sau proiect, cu haine gandite pentru oameni activi – incepe sa prinda viata pe Kickstarter.

7. Ca in fiecare an, The Hollywood Reporter a stabilit care sunt cei mai influenti 25 de stilisti pentru covorul rosu. Leslie Fremar, care le imbraca pe Charlize Theron, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon si Julianne Moore, a iesit pe locul intai, urmata de Petra Flannery si Rachel Zoe.

(foto: Leslie Fremar, Petra Flannery si Rachel Zoe, Harper’s BAZAAR)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here