Rasfoit de BAZAAR: O saptamana plina de dezvaluiri

0
169

Saptamana aceasta multe campanii, ce ne-au tinut pe marginea scaunului, au fost dezvaluite:  Brad Pitt este primul barbat care reprezinta Chanel No5, Anja Rubik ilustreaza femeia Saint Laurent sub lentila lui Hedi Slimane si au aparut imaginile Maison Martin Margiela pentru H&M.

1. Dupa rebranduirea din Yves Saint Laurent in Saint Laurent, prima campanie a lui Hedi Slimane era asteptata cu fervoare. Poloneza Anja Rubik este, sub lentila creatorului, personificarea elegantei si spiritului boem de lux al casei. Restul imaginilor le puteti vedea pe Fashion Gone Rogue.

(foto: Fashion Gone Rogue)

2. Au aparut imaginile campaniei Maison Martin Margiela pentru H&M. Piesele dezvaluite sunt reinterpretari ale celor mai de succes piese ale casei, la un pret accesibil pentru toti fanii MM. Restul imaginilor le puteti vedea pe The Cut.

(foto: The Cut)

3. Amy Adams este in ultima campanie Boy. Band of Outsiders. Scott Sternberg a ales, ca semnatura pentru brand, campanii atmosferice fotografiate cu Polaroid, in care au fost surprinsi Michelle Williams, Kirsten Dunst, Josh Brolin si Rupert Green. Vedeti restul imaginilor din campanie, in care Amy joaca in fata lentilei lui Scott pe Fashionista.

(foto: Fashionista)

4. InsideChanel este noul site Chanel pe care puteti vedea depanata istoria casei si a celui mai iconic parfum din lume, Chanel No 5.

Mai jos este filmul ce ilustreaza cele mai remarcabile date din istoria lui No 5, creat in 1921. Cel mai bine vandut parfum din lume, un reprezentant al misterului feminin, este pentru prima oara incarnat de un barbat,  nimeni altul decat Brad Pitt. Aflat de pe Harper’s BAZAAR US.

[youtube tRQa33dqyxI 600]

5.  Cititi pe Fashionologie un profil emotionant al artistului Kermit Oliver, unul din creatorii esarfelor Hermes, ce prefera sa-si pastreze si serviciul de noapte in cadrul Postei din Texas. Kermit spune ca a ales sa nu-si sustina familia din arta sa, pictura este doar o forma de manifestare pentru el, iar celebritatea este opusul a ceea ce isi doreste in viata.

(foto: Fashionising)

6. Vladimir Restoin Roitfeld a organizat un vernisaj de arta abstract expresionista la Sotheby’s ce a adus in centrul atentiei femeile artisti, creand o imagine de ansamblu a generatiilor diferite din arta contemporana feminina. Pentru ca expozitia s-a concentrat pe artiste, vernisajul a compensat prin multi invitati de genul masculin. Citit pe Harper’s BAZAAR US.

(foto: Harper’s BAZAAR)

7. James Franco, om al Renasterii, cu multe abilitati duse la excelenta, isi dovedeste, inca o data, maiestria de regizor in ultimul film pentru 7 for All Mankind. Urmariti-o pe Lily Donaldson pe motocicleta, ca fata rebela si visatoare ce intruchipeaza imaginea brandului. Vazut pe Fashionista.

[youtube lr6vU3wrsdQ 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here