Rasfoit de Bazaar: oh, la la!

0
79

Saptamana aceasta doua colaborari franceze ne incanta, dar ne-au atras atentia si stiri din cadrul saptamanii londoneze.

1. Carven si Petit Bateau, branduri franceze specializate in haine cu je ne sais quoi, vor colabora pentru o colectie capsula in editie limitata, dupa cum aflam de pe Fashionista. Colectia va contine noua piese ce vor fi adresate, femeilor, barbatilor si copiilor, cu preturi mai apropiate de cele preferate de Petit Bateau. Iar la vederea gulerului platca, nu putem decat sa exclamam cu incantare, oh la la!

(foto: Fashionista)

2. Alistair Carr a preluat conducerea creativa pentru McQ Alexander McQueen. Va lucra in colaborare cu Sarah Burton, pentru brandul de difuzare, dupa cum am citit pe Telegraph. Dupa maiestriile talentului sau, specializat in stilul preppy, dovedite inainte la Marni, Cacharel, Chloé, Balenciaga si, cel mai recent, Pringle of Scotland, de-abia asteptam prima sa colectie pre-fall 2013- 2014.

(foto: Telegraph)

3. Adele va colabora cu Burberry si al sau director de creatie vizionar, Christopher Bailey, pentru a crea o linie destinata fameilor voluptoase, aflam de pe Harper’s BAZAAR Australia. Desi este doar un zvon momentan, frumoasa ambasadoare pentru linia plus-size spune ca iubeste Burberry, iar inainte sa fie celebra, facea economii la sange pentru a-si putea cumpara geanta preferata de la ei.

(foto: BAZAAR Australia)

4. Géraldo da Conceicao a fost numit directorul artistic al casei Sonia Rykiel, intruchiparea „parisiencei ireverentioase”, dupa cum declara pentru Le Figaro. Canadianul si-a format amprenta stilistica la Louis Vuitton, Miu Miu si Yves Saint Laurent, dar va trebui sa asteptam anul viitor pentru a vedea pe podium creatiile sale.

(foto: Imaxtree)

5. Roksanda Ilincic se alatura creatorilor Aldo Rise, programul brandului de pantofi special conceput pentru saptamana modei, pentru a-si pune semnatura pe încălțăminte ce-i poate face viziunea completa. Pana acum, Preen, Mark Fast si J.W. Anderson, au mai apelat la programul Aldo. Iar rezultatul este completarea ideala a colectiei delicioase colour-blocking ce descrie primavara Roksandei.

(foto: Fashionising)

6. Costumele concepute de Valentino pentru baletul din New York au fost dezvaluite. Un mic preview vedeti mai jos, restul imaginilor sunt pe Racked.

(foto: Racked)

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here