Rasfoit de BAZAAR: Pamantul si filmele

0
70

Saptamana trecuta multe evenimente din moda au fost legate de Ziua Pamantului, dar si de apropierea sezonului Cannes. Cititi din selectia rasfoita de BAZAAR despre cele mai eco-friendly vedete sau  despre lansarea documentarului ‚Maidemoiselle C’.

1. Aflati care sunt cele mai eco-friendly vedete, din topul BAZAAR, cu ocazia Zilei Pamantului. O adoram in special pe Jessica Alba, ce si-a facut sarcina mai ecologica prin linia de cosmetice bio pentru cei mici, The Honest Company.

2. Suno, brandul independent din New York, ce si-a castigat faima rapida cu mixuri de imprimeuri si un spirit relaxat si ecologist, si-a lansat prima colaborare cu un lant de fast fashion, Uniql, citim pe Fashionista. O asfel de colaorare inseamna, neoficial, fixarea pe harta modei.

3. Se zvoneste ca Sienna Miller, impreuna cu logodnicul ei Tom Sturridge,  vor fi noua fata Burrberry, dupa cum citim pe Telegraph. Brandul inca nu a confirmat anuntul, insa cuplul a participat la un recent eveniment caritabil in tinute allBurberry.

4. CFDA a format un comitet pentru sustenabilitate, inaugurat de Ziua Pamantului, ce implica o serie de seminarii sustinute de experti in domeniu, pentru incurajarea alternativelor prietenoase cu mediul in moda, citim pe NYTimes. Momentan le putem cunoaste mai bine pe Victoria Bratlett, Pamela Love si Melissa Joy Manning.

5. Pentru deschiderea noului sau butic din Londra, in septembrie, Paul Smith ii invita pe fanii sai sa trimita scrisori si felicitari pentru decorarea spatiului. Designerul a fost inspirat de cadourile primite de la fani de-a lungul anilor, majoritatea avand hartia de impachetat creata de mana, aflam de pe Fashion United.

(foto: Paul Smith)

6. Si pentru ca tot se apropie sezonul festivalurilor de filme, cititi un interviu plin de surprize cu Martin Scorsese, pe The Talks. Emotivul regizorul povesteste despre copilaria sa, dar si viitorul cinema-ului in noul context tehnologic.

7. Documentarul lui Carine Roitfled, Mademoiselle C, plin de nume sonore din moda, a fost anuntat ca va debuta la Cannes. De pe Telegraph aflam ca filmul va urmari crearea primului numar din CR Fashion Book.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here