Rasfoit de BAZAAR: Paris peste tot

0
76

Stirile de saptamana aceasta nu au vorbit decat despre Paris si moda lui, despre ce altceva? Vedeti surpriza Colette, Marion Cotillard ca Lady Dior, Lou Doillon ca epitomul franzuzoaicei si ce mai face Isabel Marrant.

1. Seria limitata Missoni pentru tenisii Converse, Converse x Missoni Archive Project, este eleganta si jucausa, perfecte pentru noile tinute casual smart. Se pot comanda in exclusivitate de pe site-ul francez, Collette, alfam de pe Harper’s Bazaar US.

(foto: BAZAAR US) 

2. Aflati mai multe despre frumoasa Monica Belucci, intr-un interviu The Talks, in care povesteste cum explorarea laturei intunecata a lucrurilor o indeamna in portretizarea rolurilor ei.

(foto: The Talks)

3. Noul catalog de prezentare Free People este in ton perfect cu saptamana modei din Paris. Lou Douillon si Dree Hemingway personifica frantuzoaicele ideale, relaxate si chic, boho chic, bineinteles. Faptul ca este fotografiat de Garance Doré in Paris si Chadwick Tyler in New York, imbogateste povestea cu trasaturi cosmopolite. Citit pe FabSugar.

(foto: FabSugar)

4. Fetele de la Fashionista au prins-o in culise pe ocupata Isabel Marrant si au aflat cum a ajuns sa creeze deja celebrii tenisi wedge. A revenit la adolescenta si, si-a amintit ca ii placea sa puna pluta in interiorul tenisilor, cand ii imbraca. Orice fata isi doreste putina inaltime si confort.

(foto: Isabel Marrant si Kasia Struss dupa prezentarea toamna 2013, Fashionista)

5.  Noul documentar Lady Dior cu Marion Cotillard, ne introduce in culisele casei. Marion este in ateliere, urmarind atent rapiditatea croitoreselor, iar noi o urmarim pe ea, trecand prin toate emotiile, bucurandu-se ca un copil la noi descoperiri, aratand, cu naturalete, de ce este ea Lady Dior. Documentarul va avea mai multe parti, momentan o putem viziona pe prima.

[youtube mmVfnLhwR8Y 600]

6. Pe Financial Times puteti citi mai multe despre deja elogiatul film al Tildei Swinton, pentru arhivele Muzeului Galliera, The Impossible Wardrobe. Evenimentul se termina maine si a fost primit cu entuziasm de publicul de la Palais de Tokyo.

(foto: FT.com

7. Pe Harper’s BAZAAR US, citim despre revenirea Veronique Branquinho in prima zi a Paris Fashion Week. O colectie aurita, plina de siluete lungi si elegante, este directia ideala dupa o pauza de trei ani.

(foto: Harper’s Bazaar US)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here