Rasfoit de BAZAAR: Reintoarcerea la alb-negru

0
119

Designerii au revenit la imaginile alb-negru foare potrivite pentru hainele ce poarta acelasi contrast. Iar stirile alese de BAZAAR sunt in aceeasi cromatica, cu cateva culori de accent, in ton cu numarul de ianuarie-februarie Harper’s BAZAAR.

1. Cititi o conversație cu Tommy Ton, unul dintre cei mai de succes fotografii de street style, intotdeauna in mijlocul evenimentelor, pe The Talks. Pentru el, fotografia sa e documentarea realitatii, posibilitatea de a face auzita vocea oamenilor, si mai putin o fantezie, zona revistelor de moda. Desi, pentru noi, multe din pozele lui te fac sa visezi la fel.

(foto: The Talks)

2.  A Détacher si Ten au creat o colectie capsula de lenjerie la intersectia dintre sport si lux. Si, pentru ca e colaborare starnita de curiozitatea de lucra impreuna, Daphne Javitch de la Ten si Mona Kowalska de la A Détacher, impreuna cu fotografa Brigitte Lacombe, au facut o sedinta foto in care creatoarele isi poarta creatiile, ce a debutat pe Style.

(foto: Style)

3. A aparut campania de primavara Moschino pentru care echipa a facut photoshooting-ul in Milano. Hanne Gaby Odiele si Juliana Schurig poarte tinute alb-negru si blondul platinat al anilor ’60, in fata lentilei lui Juergen Teller. Aflat de pe Fashion Gone Rogue.

(foto: Fashion Gone Rogue)

4. Karlie Kloss si Cara Delevingne sunt fetele DNKY primavara aceasta si ne-a placut tinuta all-white surprinsa pe Cara, din aceasta imagine. Vedeti restul campaniei, plina de culori vii, pe Fashionologie.

(foto:Fashionologie )

5. Benicio del Toro si Harvey Keitel, impreuna cu tinerii Dane DeHaan si Aaron Taylor-Johnson, din proaspatul lansat, Anna Karenina,  ilustreaza noua campanie Prada Menswear. De pe Style vedem un film creat in culisele sedintei foto, ce profita de acea atmosfera pe care numai un actor o poate da unei fotografii. Este a doua campanie in care Prada apeleaza la puterea cinemaului pentru a-si ilustra personajele create.

[youtube _ssblzo_clY 600]

6. Imagini avantgardiste, fotografiate de Steven Klein, sunt noua campanie de primavara Alexander Wang. Malgosia Bela intruchipeaza o frumusete nepamanteana pictata in alb si creeaza inceputul unei povesti ce se anunta interesanta. Imaginile aparute sunt un teaser pentru intreaga campanie, ce va apare abia la primavara, dupa cum citim pe Fashion Gone Rogue.

(foto:Fashion Gone Rogue )

7. De pe Harper’s BAZAAR aflam ca Daniel Buren a creat un decor foto special cu tabla de sah, asemanator cu cel folosit in prezentarea din Paris, pentru campania de primavara Louis Vuitton. Atat decorul, cat si modelele fotografiate de Steven Meisel in perechi, accentueaza ideea de repetitie, pe care Marc Jacosbs a considerat-o esenta colectiei.

(foto: Harper’s BAZAAR)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here