Red Bull Stage @ Summer Well: IAMDDB, Subcarpați, AJ Tracey, Bobby Basil

0
IAMDDB

Anul trecut, scena Red Bull de la festivalul Summer Well s-a dovedit a fi cea mai mare descoperire a verii, artista grime din UK, Lady Leshurr (pe Little Simz am ratat-o), făcându-ne să ne simțim ca la un block party din Londra, doar că eram într-o pădure din Buftea. Este o scenă binevenită în contextul Summer Well, atrăgând și un public care dorește să se bucure de concerte și artiști mai puțin mainstream. 

Lady Leshurr
Lady Leshurr

Pentru al doilea an consecutiv, Red Bull aduce un sound nou la festivalul Summer Well cu un line-up format din artiști cu vechime, dar și din nume fresh pe scena hip-hop internațională – SubcarpațiIAMDDB (UK), AJ Tracey (UK) și Bobby Basil (IE).

Program:

SUBCARPATI  PREZINTA IARMAROC, 10 AUGUST | 21:00

IAMDDB, 10 AUGUST | 23:00

KIDA (DJ SET), 11 AUGUST | 18:00

BOBBY BASIL, 11 AUGUST | 21:30

 AJ TRACEY, 11 AUGUST | 22:45

Sâmbătă, pe 10 august, îi ascultăm pe Subcarpaţi de la ora 21:00 şi de la 23:00 pe IAMDDB. Artista de 23 de ani a fost deja apreciată de BBC, care a clasat-o pe locul 3 în topul „Sound of 2018”. Are 2 EP-uri la activ, 3 mixtape-uri, 6 single-uri hit şi cântă o combinaţie de trap, jazz şi modern soul.

IAMDDB

Duminică, pe 11 august, va cânta Bobby Basil de la ora 21:30. Artistul irlandez prezintă o variantă nouă de hip-hop, cu mare apetit pentru vizual şi experimentare. Artistul a lansat primul său disc, „Isaac Nelson” la începutul lui 2019. Irlandezului nu îi este teamă să cânte despre teme personale, despre dramele familiei sale şi relaţii interpersonale.

 

Bobby Basil
Bobby Basil
Bobby Basil
Bobby Basil

AJ Tracey a fost numit „următorul Drake” şi va cânta pe scenă Red Bull de la ora 22:45 pe 11 august. Londonezul a avut o sumedenie de concerte în Australia la început de an, iar turneul său european va culmina cu un show sold out la Brixton Academy din Londra. Artistul are doar 25 de ani şi a redefinit sound-ul grime-ului modern.

AJ Tracey

Festivalul Summer Well are loc la Domeniul Știrbey între 9 şi 11 august 2019. Abonamentele pot fi cumpărate la preţul de 295 de lei până pe data de 8 august şi 345 lei în zilele festivalului. Headlinerii festivalului sunt The National şi The 1975.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here