Red Carpet: Met Gala 2012

0

(Foto: Getty Images Entertainment)

Supranumita petrecerea anului in moda, gala Muzeului Metropolitan de Arta din New York a captivat din nou cu al sau covor rosu.

Anul acesta evenimentul a fost legat de lansarea expozitiei Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations, ce exploreaza temele comune abordate de cei doi designeri italieni, interpretate in galerii ca: De la talie in sus/jos, Sic urat, Sic dur, Sic naiv, Corpul clasic, Corpul exotic si Corpul suprarealist. Desi au creat in ere diferite, o conversatie intre cele doua ar fi fost interesanta, de aceea a fost simulata fermecator in regia lui Baz Luhrmann (si cu Judy Davis in rolul Elsei Schiaparelli).

Pentru a ilustra tema galei, multe vedete au ales pentru covorul rosu creatiile Prada, aprinzandu-ne imaginatia cu rochie din solzi metalici (Carey Mulligan) sau cu o trena din pene violet (Diane Kruger). Au fost si alegeri indraznete ale sicului dur de inspiratie masculina, cea mai nimerita alegere fiind a lui Kirsten Dunst, in timp ce sicul naiv a fost intruchipat cu succes de neinfricata Florence Welch si, intr-o varianta mai delicata, de Sarah Jessica Parker.

Iata ce ne-a atras atentia:


Foto: Getty Images Entertainment

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here