Refugiu in moda, cu BAZAAR Collections

4

Ocupati-va locul in primul rand la un numar impresionant de 170 de prezentari si intrati in culisele Saptamanilor Modei de la Paris, Milano, Londra si New York, pentru a descoperi noile figuri influente si a decripta tendintele principale din fashion & beauty. E invitatia pe care v-o lansam cu bucurie, odata cu aparitia noului numar BAZAAR Collections – ghidul complet al colectiilor de toamna-iarna 2012/2013, disponibil de astazi la centrele de presa din toata tara.

In acest sezon, majoritatea designerilor au propus colectii ce imbina inteligent ingrediente extrem de diferite, aparent incompatibile, dar care devin savuroase cand sunt puse impreuna, astfel ca BAZAAR Collections este, mai mult decat oricand, un reper al tendintelor de pe podium si un ghid printre cele mai remarcabile lookuri.

Iata ce puteti gasi in editia king size, de 164 pagini:

– Un lineup spectaculos de lookuri: 170 de colectii si peste 2.500 de tinute.

– Catwalk Report: prezentarile din cele patru capitale ale modei, sintetizate de editorii BAZAAR in texte ce puncteaza cele mai interesante propuneri de pe podiumurile din Paris, Milano, New York si Londra.

– Golden Girls: modelele hot care aspira la prefixul „super”.

– Staruri in devenire: portretele a 5 designeri care se manifesta ca noile forte creatoare din moda.

– Petrecerile modei: care au fost cele mai extravagante party-uri de dupa show-uri, cine a cantat la cina Mulberry, cum a sarbatorit Alber Elbaz cei zece ani petrecuti la carma Lanvin si multe alte detalii.

– Showmania: conceptele scenografice originale la care au recurs designerii, de la trenul Louis Vuitton la palatul de cristal Chanel si de la decorul silvestru de la McQ la cel scaldat in lumina lunii la Viktor & Rolf.

– Street style: un show in sine, suita de lookuri etalate de invitatii la prezentari va poate inspira la fel de mult ca spectacolul de pe catwalk.

– Top 10 tendinte: selectia riguroasa a tendintelor majore, reflectate in piese vestimentare si in accesorii.

– Editors’ choices: tendintele si piesele preferate in noul sezon de editorii BAZAAR, dezvaluite pentru a va inspira.

– Bloggers and the City: o trecere in revista a evenimentelor-cheie din timpul prezentarilor pariziene, asa cum au fost rememorate pentru BAZAAR de catre cei mai importanti bloggeri de moda din Romania.

– Mic tratat de excentricitate: o analiza subiectiva a rolului pe care excesul il are in economia succesului la Saptamanile Modei.

– Best Beauty: directiile principale in frumusete, de la cele mai hot culori pentru machiajul buzelor si al ochilor pana la optiunile neasteptate, dar extrem de atragatoare, de hairstyling.

Singurul ghid fashion de acest fel din Romania, BAZAAR Collections e o prezenta obligatorie in bibliotecile glossy ale fashionistelor.

Lectura placuta!

 

Facebook Comments

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here