Refugiu in paradis

0

Daca visati la o vacanta exotica perfecta, va recomandam resortul de lux Le Prince Maurice, din Mauritius, o bijuterie din Oceanul Indian.

Nu puteti sa va imaginati ceva mai idilic decat sa luati masa la apus pe una dintre puntile singurului restaurant plutitor din Mauritius, Le Barachois.

Acesta apartine hotelului Le Prince Maurice, situat in mijlocul vegetatiei luxuriante, alaturi de plaje cu nisip alb si de o laguna turcoaz. Construit de lantul hotelier Constance, unul dintre cele mai importante din Oceanul Indian, acesta respecta filozofia grupului de a crea resorturi care sa sporeasca frumusetea naturala a imprejurimilor.

Cele 89 de apartamente sunt decorate in culori calde, unele au acces direct la plaja, iar altele sunt suspendate pe piloni deasupra apei, oferind o priveliste unica la fauna marina de dedesubt. Influenta apei este dominanta, de la o superba infinity pool care se pierde in laguna si pana la sporturile nautice.

Spa-ul care foloseste exclusiv produse Guerlain va ofera o serie de tratamente deosebite, de la cele faciale si masaj la cele speciale pentru slabire.

De la 2.199 £/pers./7 nopti, cu demipensiune, inclusiv bilete avion si transferuri; itcclassics.co.uk

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here