Reîmprospătarea tenului cu 6 produse-cheie

0

Îngrijirea pielii poate fi distractivă și, dacă aveți la dispoziție câteva minute într-o zi de weekend sau seara, după birou, vă recomandăm să încercați aceste produse!

Do It Yourself

Amestecați pudra din recipient cu niște apă și creați-vă propria mască de consistența cauciucului, care se usucă pe piele și se dezlipește după cinci minute. Ingredientele conținute de pudră vă vor lăsa pielea catifelată. Pentru efect energizant, noi alegem această mască pe bază de goji.

Goji Rubber Mask, Sephora, 24 Lei

Priviri limpezi

În doar zece minute, aceste benzi pentru ochi pot face minuni pentru pielea deshidratată, pentru liniile fine și chiar pentru cearcăne. Ele sunt infuzate în esențe cu efect revitalizant. Perfecte de luat în călătorie, în avion sau de aplicat dimineața, înainte de machiaj.

Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads, Sensai, 550 Lei/ set de 10 (Douglas)

Tonus natural

Pielea din jurul ochilor trădează vârsta, dar și cât de multe nopți ați pierdut în ultima vreme. Acordați-i un plus de energie și luminozitate cu această cremă cu 92% ingrediente naturale.

Cremă Energise Radiance Eye Care, Douglas, 69 Lei

Fără poluare

Dacă locuiți la oraș, nu puteți fugi de poluare, dar vă puteți întări pielea pentru a contracara efectele ei. Dimineața și seara, după ce curățați tenul, aplicați cu un disc demachiant acest toner fin, ce conține extracte marine eficiente (micro-alge albastre și Salicornia), ce împrospătează, întăresc și hidratează.

Loțiune tonică Le Tonique Anti-Pollution, Chanel, 202 Lei

Cu mască, fără mască

Dacă v-ați îndrăgostit de conceptul Foreo UFO, e timpul să vă updatați colecția cu cele mai noi formule de măști. Glow Addict, H₂Overdose, Matte Maniac, Shimmer Freak și Youth Junkie sunt adaptate unor nevoi specifice ale pielii și sunt infuzate cu ingrediente care vă înfrumusețează pielea. De pildă, dacă sunteți o youth junkie (și, să recunoaștem, cine nu e?), aveți nevoie de o infuzie de colagen care vă va lăsa pielea netedă și întinerită. Măștile se utilizează doar împreună cu dispozitivul Foreo UFO.

Mască Youth Junkie, Foreo, 95 Lei/ set de 6

Protecție im-por-tan-tă

Poluarea orașului, praful, stresul și expunerea excesivă la lumina albastră sunt factori ce cauzează porii încărcați și aspectul tern. Contracarați efectele lor cu acest serum cu acizi salicilic și azelaic și vitamina C, ingrediente care purifiază și întăresc bariera de protecție naturală a tenului.

Serum Defense Antioxidant Pore Purifier, Paula’s Choice, 163 Lei

Articol apărut în numărul de noiembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Rasfat pentru finalul saptamanii cu produse dedicate curatarii tenului”!

Foto: Imaxtree, prin ambilitatea distrubuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here