Top 8 restaurante din București potrivite pentru evenimente private

0

Pentru că de multe ori ne dorim un spațiu șic pentru a ne serba într-un cadrul privat ziua de naștere, onomastica sau, de ce nu, cununia civilă sau alte evenimente personale ori corporate, ne-am gândit să vă oferim câteva sugestii de locuri potrivite pentru astfel de ocazii.

Restaurantele de mai jos pot găzdui între 900 și 30 de persoane și pot fi închiriate parțial sau în întregime pentru evenimentul mult visat. Mai jos lista noastră de recomandări, în ordinea descrescătoare a capacității locului.

Restaurant Pescăruș – până la 900 de persoane

Recent renovat, cu un design inspirat de eleganța relaxată ce invită la conversație, specifica unei sufragerii bucureștene, restaurantul Pescăruș cucerește atât un public tânăr în căutare de experiențe gastronomice desăvârșite, dar și clienți nostalgici, cărora restaurantul le trezește amintiri și emoții. Cu o suprafață de 1400 mp și o capacitate de 900 locuri (600 interior și 300 exterior), restaurantul Pescăruș este o destinație emblematică din zona de nord a Bucureștiului, care îmbină istoria de aproape 80 ani cu spiritul actual al gastronomiei bucureștene moderne. Începând cu acest sezon, meniul restaurantului Pescăruș este semnat de Chef Henrik Sebok și propune o selecție de preparate internaționale.

NUBA – până la 250 de persoane

Spațiul exclusivist de pe strada Grigore Gafencu, nr. 27, are un meniu bogat în preparate asian-fusion, cu influențe peruane, și este ideal atât pentru cine liniștite cât și pentru petreceri vibrante cu atmosferă de club.

Flying Pig – până la 150 de persoane

De curând, fine-swine cantina din zona Barbu Văcărescu, s-a extins, adaugând zonei de restaurant o terasă închisă ce practic mărește capacitatea restaurantului ajungând la aproximativ 150 – 170 de persoane. Restaurantul este unul urban-chic, specializat în preparate internaționale cu influență iberică și japoneză, iar un punct principal de atracție, după cum sugerează și numele, sunt preparatele pe bază de carne de porc iberic.

Sardin – până la 125 de persoane

Cu un design mediteranean și influențe urbane, restaurantul italienesc din Str. Mircea Vodă 39H este ideal pentru cine elegante cu preparate gourmet și vinuri fine. Spațiul dispune și de o terasă despărțită de un perete glisant de zona din interior astfel încât să poată primi în jur de 125 de persoane la masă și 100 de persoane în picioare.

Octopus. Eat Greek – până la 100 de persoane

Dacă vă doriți un restaurant care să vă aducă aminte de vacanța favorită din Grecia, Octopus.Eat Greek aflat pe malul lacului Herăstrău este alegerea ideală. Întregul ambient al restaurantului este unul puternic mediteranean, cu bărci pescărești suspendate pe tavan, farfurii tipic grecești și un joc plăcut cromatic bazat pe contrastul alb – albastru. Meniul abundă în preparatele grecești internaționale.

Agape – până la 100 de persoane

Agape este cel mai nou restaurant de pe Calea Floreasca, compus dintr-o zonă de live cooking și bar la parter, zonă de mese și o terasă spațioasă cu deschidere chiar către Calea Floreasca. Meniul conține preparate clasic italienești, cu ușoare influențe nordice, dar și siciliene, iar pentru evenimentele private, felurile de mâncare și băuturile pot fi personalizate după bunul plac.

Atypic – până la 50 de persoane

Recent deschis în zona Dorobanți – Floreasca, Atypic este un restaurant inovativ ce surprinde cu preparate sud americane – mexicane și japoneze. Bonus: el cucerește cu o selecție de vinuri foarte atent făcută.

Hugo – până la 30 de persoane

Cu aer de vacanță retro, rafinat și elegant, restaurantul Hugo (Clopotarii Vechi, nr. 10) e locul potrivit pentru pentru întâlniri de afaceri, pentru o cină cu prietenii, mici evenimente private sau pentru ieșiri în doi. Designul interior al restaurantului a fost realizat de către Cristina Zgripcea, care a colaborat exclusiv cu producători autohtoni pentru realizarea mobilierului. Meniul este unul mediteranean „with a twist”, realizat de către Chef Marian Boceanu. Găsiți aici excelente tartare de ton sau somon, o selecție impresionantă de preparate cu fructe de mare, paste, risotto, specialități cu carne cu garnituri surprinzătoare și deserturi a căror degustare reprezintă o adevărată desfătare a simțurilor. Specialitatea bucătarului este Hugo Surprise, un melange de vanilie și ciocolată, cu texturi extrem de diferite, calde și reci, formând un desert a cărui servire este un mic show captivant. Selecția de băuturi este la fel de vastă, vedeta locului, fiind, evident, cocktailul Hugo, care dă și numele restaurantului.

Citiți și: “5 restaurante hip din Bucuresti de-ncercat in weekend”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here