Revelion 2018: idei de party-uri din Bucuresti si-n tara

0
1377

Daca nu aveti inca un raspuns la intrebarea “Ce faceti de Revelion”, am colectionat cateva recomandari de spatii din Capitala, dar si din afara ei, ce gazduiesc petreceri memorabile. Plus o propunere pentru ziua imediat urmatoare.

The Harp (Strada Bibescu Voda, nr. 1)

Pentru cei ce cauta atmosfera unui Irish Pub si o seara relaxata de Revelion, in compania celor dragi, acest loc situat in zona Pietii Unirii din Bucuresti reprezinta optiunea ideala. Invitatii pot opta pentru unul dintre cele 2 saloane sau pot cumpara locuri simple la bar. Meniul evenimentului este unul clasic festiv, cu un twist urban.

Romanian Insane Barbeque and Sauces (Strada Sepcari, nr. 12-14)

Cu un design contemporan, relaxat si preparate delicioase, resto-pub-ul din Centrul Istoric al Capitalei este locul perfect pentru un Revelion alaturi de prieteni si membrii familiei. Atmosfera va fi presarata cu muzica live si DJ Set mixand mai multe genuri muzicale.

Octopus/Argentine (Soseaua Nordului, nr. 7-9)

Persoanele care-si doresc sa inchirieze un spatiu pentru o petrecere privata au la dispozitie doua potentiale variante interesante. Restaurantele Argentine Sushi & Steak House si Octopus.Eat Greek din cadrul fostului complex Bon Ton din Parcul Herastrau sunt potrivite pentru o astfel de initiative. Cele doua spatii se inchiriaza pentru grupuri de 40-70 persoane beneficiind de toate serviciile si tot staff-ul aferent. Meniul poate fi personalizat si, desigur, si playlist-ul.

NUBA (Strada Grigore Gafencu, nr. 27)

Spatiul care reuneste weekend de weekend, grupuri mari de party people, organizeaza si cu ocazia noului an, o petrecere pe masura. Meniul evenimentului exclusivist gazduit de NUBA este compus din preparate cu influente peruane, iar guest star-ul serii este Lori ce va oferi un concert special de Anul Nou.

Madame Margo din Constanta (Bulevardul Mircea cel Batran, nr. 97)

Meniul petrecerii de Revelion de la Madame Margo este unul urban, cu o varietate interesanta de cocktailuri, iar selectia muzicala este si ea una inspirata. Madame Margo organizeaza petreceri pe durata intregii perioade de Sarbatori, inclusiv pe 22-23-24 si 25 decembrie.

EPIC din Timisoara (Strada Miresei, nr. 1)

Evenimentul este Sold Out pentru locurile de la mese, insa cei care nu si-au facut inca rezervare pot opta pentru varianta “standing”. Dress code-ul evenimentului este elegant, incinta este proaspat reamenajata, iar muzica este asigurata de Maestros del Ritmo. Oaspetii petrecerii beneficiaza de “open bar” si “open food area”.

Luther Brasserie din Brasov (Piața Sfatului, nr. 10)

Unul dintre cele mai interesante restaurante din Brasov pozitionat in inima centrului istoric are toate sansele de-a gazdui cea mai animata petrecere locala. Meniul evenimentului debuteaza cu preparate traditionale romanesti urmate de dish-uri contemporane.

Bonus: Flying Pig (Soseaua Barbu Vacarescu, nr. 201)

Flying Pig nu organizeaza in acest an petrecerea de Revelion, dar va fi deschis pe 1 ianuarie pentru un pranz copios, potrivita dupa o noapte luuuuunga.

Cititi si: “Gourmet in the City: interviu cu chef Radu Nedelcu, restaurant Sardin”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here