Revoluţia de caviar

0
La Prairie Skin Caviar
Textura senzoriala La Prairie Skin Caviar - o experienta de neegalat.

La Prairie continuă să ofere soluţii somptuoase pentru piele cu iconica linie de produse Skin Caviar, exemple supreme ale măiestriei, designului, ştiinţei şi răsfăţului.

Anumite obiecte sunt considerate iconice nu doar pentru frumuseţea sau sofisticarea lor, ci şi pentru că evocă o emoţie profundă, pentru că sunt preţioase, pentru că reprezintă un exemplu splendid de inovaţie, savoir-faire sau o adevărată filosofie a preciziei. În dorinţa de a crea cele mai luxoase produse de îngrijire a pielii, încă de acum mai bine de 30 de ani, La Prairie a dezvăluit lumii puterea unică de a hrăni şi regenera pielea a caviarului. Azi, brand-ul eveţian reformulează aceste calităţi unice, inspirat de ideea că o capodoperă e totodată dintr-un timp diferit şi mereu contemporană.

După ani de cercetări în care expertiza neegalată asupra caviarului a fost focusul suprem, La Prairie reinventează caviarul cu o nouă incarnare Skin Caviar Luxe Cream Remastered with Caviar Premier, o cremă hidratantă care oferă o dimensiune unică a răsfăţului senzorial combinată cu efecte nemaivăzute de lifting şi fermitate. Pentru a celebra această nouă lansare, brand-ul elvetian a ales să reinterpreteze preţiosul ingredient printr-o elegantă cină restrânsă, o experienţă gastronomică rafinată semnată de Chef Joseph Haddad. Totodată, La Prairie a prezentat-o pe noua sa ambasadoare în România: Ileana Badiu.

Cele doua variante de texturi – Skin Caviar Luxe Cream si Skin Caviar Luxe Cream Sheer.

Un triumf al ştiinţei caviarului

Cu lansarea din 1987, La Prairie a făcut alegerea, fantastică pentru acea vreme, de a folosi extract de caviar, obţinut din adâncurile bogate ale mării. Colecţia Skin Caviar continuă să surprindă, după mai mult de 30 de ani, prin efectele excepţionale de lifting şi fermitate combinate cu performanţă inovatoare. Prin cercetări continue şi noi progrese tehnologice, La Prairie a creat apoi apa de caviar, urmată de absolutul de caviar. Acum, o nouă eră în ştiinţa caviarului aduce în scenă Caviar Premier.

Ştiinţa inovatoare a caviarului de la La Prairie îmbogăţeşte extractul natural de caviar cu Caviar Mimetics. Caviar Premier este rezultatul acestei formidabile inovaţii. Prin Caviar Premier, întregul potenţial al caviarului este valorificat pentru prima dată, împingând limitele performanţei. Complexul Cellular Exclusiv, care foloseşte cercetare biotehnologică de ultimă generaţie pentru a da o nouă viaţă şi energie celulelor unde se naşte frumuseţea, oferă o formulă fenomenală pentru lifting şi fermitate. Beneficiile caviarului sunt amplificate. Pielea trece printr-o transformare totală, este mai netedă, mai suplă şi mai tonifiată.

Din momentul în care iconicul recipient albastru cobalt este dezvăluit din cutia sa argintie, statutul de capodoperă devine clar. Liniile geometrice inspirate de mişcarea Bauhaus, acompaniate de tipografia minimalistă şi curată Helvetica tranformă recipientul Skin Caviar Luxe Cream într-un studiu al eleganţei. Bogat colorat, este închis cu un capac şlefuit argintiu, ce evocă precizie şi puritate. Designul a devenit un clasic instant când a fost lansat şi a fost păstrat ca un omagiu adus moştenirii colecţiei Skin Caviar.

Un produs iconic, Skin Caviar vine acum cu o formula imbogatita.

Ritualul Skin Caviar

Experimentaţi liftingul şi fermitatea legendare în două texturi somptuoase: atât Skin Caviar Luxe Cream, cât şi Skin Caviar Luxe Cream Sheer au fost reformulate cu Caviar Premier. Aplicaţi dimineaţa şi seara după demachiere, tonifiere, Skin Caviar Essence-in-Lotion şi Skin Caviar Liquid Lift. Când aveţi nevoie de un plus de răsfăţ nocturn, folosiţi Skin Caviar Luxe Sleep Mask reformulată cu Caviar Premier. Pentru a vă asigura că puritatea cremei este menţinută, folosiţi eleganta spatulă pentru a lua o cantitate mică, transferaţi-o pe degete şi apoi aplicaţi-o blând pe faţă, gât şi decolteu cu mişcări circulare.

Pe timpul zilei, finalizaţi cu Skin Caviar Concealer • Foundation SPF 15 sau Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF 25/PA+++, pentru o piele perfectă.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here